Uheldige Jesper: Det er bare så bittert

- Forfærdeligt at jeg ikke kan hjælpe OB og EM er røget, konstaterede den uheldige målmand

SILKEBORG (ekstrabladet.dk): Tydeligt deprimeret og fybt frustreret kom Jesper Christiansen ud efter at have været i bag. Den aften, der skulle have været den store come back-aften, endte som en ny skades-nedtur for den tidligere landsholdsmålmand, som derfor nu godt kan skyde en hvid pind efter alle EM-drømme.

- Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige. Det gør så ondt, det er så bittert, at det trodser enhver beskrivelse. Det er jo en skade, der kommer ud af det rene ingenting. Vi udsatte min første kamp i en uge for at være helt sikre på, at jeg kunne holde – og jeg følte mig virkelig godt tilpas inde i målet, sagde den nedtrykte OB-keeper.

Kun 27 minutter var spillet, da han måtte udgå på Silkeborgs Mascot Park. Årsagen havde intet med den rygskade, som har holdt ham ude hidtil her i foråret at gøre.

- Jeg fik en fiber i baglåret, da jeg sparkede ud umiddelbart før vores scoring. Den kom fra det rene ingenting. Og jeg forstår det ikke.

- Lige nu er det umuligt at sige, hvor slemt det er – det må en scanning i morgen vise. Men det er klart, at EM ikke længere er noget tempo, ligesom det utrolig bittert, at jeg nu heller ikke kan hjælp OB i den svære periode, konstaterede den uheldige målmand, der nåede at komme i aktion et par gange, inden han irriteret måtte udgå – så irriteret at udskiftningsboksen fik nogen voldsomme spark og næveslag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere