OB stiller med yngste hold i 21 år

Kriseramte OB skal forsøge at vinde for første gang i år med det yngste og mest uerfarne hold i mindst 21 år. Flere vigtige profiler sidder over

Rasmus Falk er blandt de mere erfarne i aftenens startopstilling. (Polfoto/Anders Brohus)
Rasmus Falk er blandt de mere erfarne i aftenens startopstilling. (Polfoto/Anders Brohus)

Fodboldklubben OB er i en af sine værste formkriser i nyere tid, og har ikke vundet en eneste af forårets ni første kampe.

I aften skal Poul Hansens tropper forsøge at vende skuden for at komme fri af bunden, men de kan komme på en svær opgave i Silkeborg, hvor de må undvære adskillige profiler.

Kalilou Traoré, Eric Djemba-Djemba og Bernard Mendy er karantæneramte og Andreas Johansson, målfarlige Hans Henrik Andreasen og Tore Reginiussen sidder ude med skader.

Læs også:

Se også: Kriseramte OB hårdt ramt på pengepungen

Derfor har man halet seks spillere på mellem 19 og 21 år ind i truppen, og det giver ifølge Fyens Stiftstidende en potentielt historisk ung startopstilling.

I 1991 stillede OB op mod Vejle med et hold med en gennemsnitsalder på 23 år og 149 dage (og tabte 1-2), og dagens startopstilling vil blive den yngste siden da - måske endda yngre.

De seks urutinerede kræfter, der trækker alderen kraftigt ned, er Daniel Høegh, Oliver Larsen, Christian Sørensen, Kasper Larsen, Rasmus Falk og Bashkim Kadrii.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere