OB'er: Tillader os at være positive

OBs unge midtbanespiller Jacob Schoop melder om god tro på tingene hos den pressede fynske klub

Foråret har været lige til glemmebogen for OB, og nedrykningsstregen er bare kommet tættere og tættere på, som sejrene er udeblevet.

Sølle to point står fynboerne noteret for og er på katastrofe-kurs. Men heldigvis for fynboerne er den nærmeste konkurrent i nedrykningsdramaet, Lyngby, også skidt kørende, og der er derfor stadig fem point ned til nedrykningsstregen.

Se også:

Se også: OB-fans med positive briller

Men OB vil klare det selv, og troen på, at forårets første sejr ligger og venter lige om hjørnet, er intakt.

- Vi har sagt mange gange, at nu skal det være, og jeg håber selvfølgelig også, at det kommer på mandag i Silkeborg. Vi skal fortsætte det spil, vi leverede mod AGF og så håbe på, at det sidste held og dygtighed i de afgørende situationer er på vores side. Desuden skal vi være skarpere i felterne, siger OBs unge midtbanespiller Jacob Schoop til klubbens hjemmeside.

Læs mere:

Se også: Rasende OB-chef: Det er jo sindssygt

Den 23-årige Schoop, der har fået chancen i fraværet af klubbens normale profiler, fortæller, at fortsat er en god følelse i truppen.

- Vi kan godt tillade os at være positive efter vores seneste indsats. Generelt er der en god tro på det hele i truppen. Vi fik vist noget af det spil, vi gerne vil mod AGF, så mangler vi selvfølgelig at putte den i kassen, men stemningen er positiv.

OB mangler at møde Silkeborg ude, AaB hjemme, FCK ude, FC Nordsjælland ude, Lyngby hjemme og HB Køge ude.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere