OB snydt for point i nyt nederlag

Endnu en stor fynsk skuffelse hjemme mod AGF

AGF vandt, men var heldige. Meget heldige (Foto: Lars Poulsen)
AGF vandt, men var heldige. Meget heldige (Foto: Lars Poulsen)

OB blev snydt for en tiltrængt og fortjent optur, da holdet i aften blev snydt for den 2-2 udligning, som Christian Sørensen bankede over stregen, da der manglede et kvarter af mandagskampen mod AGF.

Inde på stregen blev Sørensens skud på uheldigste vis blokeret af holdkammeraten Daniel Høegh, så bolden fløj ud i spil igen. Jubelbrølet fra Stiften-tribunen efterlod imidlertid ikke nogen tvivl om, at bolden var tæt på at være over stregen. TV-skærmene kort tid efter fremviste de ubarmhjertige slow-optagelser, at bolden mindst var 30 centimeter bag målstregen, inden den traf Daniel Høegh.

Og dermed ingen tvivl om, at OB burde være godskrevet målet.

Forgæves OB-pres
Den situation endte med at blive afgørende. For selvom OB mod slutfasen lagde et stort pres på AGF, og havde held til at holde aarhusianerne fanget på egen banehalvdel, så blev kampen også et signal om, at fynboerne aldrig skulle have skilt sig af med Atle Roar Håland. Den tidligere OB-forsvarer dominerede AGF-defensiven med sin helt egen dagsorden - som om han ville bevise, hvilken klassespiller OB havde mistet.

OB startede kampen friskt, og holdet fik lagt et foruftigt pres på gæsterne i de første ti minutter. Men som halvlegen skred frem stod det også frem, at AGF havde noget bedre styr på organisationen. Derfor blev kampen i lange perioder et sammenstød mellem OB's meget ungdommelige energi og AGF'ernes velovervejede organisation.

Se også: TV: Her bliver OB snydt for udligningen

Det blev demonstreret bedst i AGF's bedste periode i kampen, der varede fra OB slap det indledende pres og indtil kort før pausen.

Først hamrede Søren Berg et dommedagshovedstød ind til 0-1 efter AGF's første hjørnespark i kampen. Og senere skilte en stærkt spillende Casper Sloth OB-defensiven ad i et mønster-angreb, der gav Søren Berg mulighed for at lægge bolden ind til Arón Johánnsson til 0-2.

OB havde fortjent mere
På det tidspunkt var det oplagt at frygte den helt store nedtur for striwerne. Men et tilfældigt, men korrekt dømt straffespark kort før pausen, da Anders Kure ramte bolden med hånden gav Espen Ruud og OB en livline til 1-2.

Men selv om OB havde fortjent bedre, så fik de ikke udbytte for anstrengelserne. Og bundlinjen er fortsat snoldede to point i foråret.

1 af 2 Skuffet OB-chef - Poul Hansen (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 AGF vandt, men var heldige. Meget heldige (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere