OB-fans: Vi er til grin, Poul Hansen

OB-nedturen har ramt fansene hårdt, og de har svært ved at se lyset forude: 'Vi er i frit fald,' lyder det fra fans, der mener klubbens øverste ledelse har skylden

OB-fansene er ikke tilfredse med situationen i klubben. Sportschef Poul Hansen ser heller ikke begejstret ud. (Foto: Claus Bonnerup)
OB-fansene er ikke tilfredse med situationen i klubben. Sportschef Poul Hansen ser heller ikke begejstret ud. (Foto: Claus Bonnerup)

'Kollaps', 'håbløst', og 'ren lidelse'. Sådan lyder fansenes triste reaktioner efter OB's 2-0 nederlag til FC Midtjylland.

Et nederlag, der for alvor kunne have hevet OB ned i nedrykningsdyndet - hvis ellers Lyngby havde slået Sønderjyske.

Nu blev det i stedet til en klar SønderjyskE-sejr på 4-0, men det opmuntrer ikke de OB-fans, der inde på OB's hjemmeside har kommenteret sidste sæsons sølvvindere efter 2-0 nederlaget til FCM.

Se også: Se OB-spillers smadrede ankel

'Til grin, til grin, til grin, til grin, til grin, til grin. til grin, til grin,' skriver en bruger, der kalder sig Niklasob, mens andre brugere forsøger at diskutere årsagen til krisen.

'Har godt nok ikke set såtamt et OB-hold siden 1998. Fy for satan en røvfuld vi render ind i idag. Hold kæft hvor må vores inkompetente ledelse græmme sig over deres dispositioner. De kommer til at bære hele skylden hvis vi rykker ned. Og det er der noget der tyder på at vi gør...', skrev brugeren Heiselberg efter nederlaget.

Se også: Kæmpekrise: Rødt chok for OB

Og ledelsen med direktør Thomas Christensen i spidsen står især for skud. Thomas Christensen var ansvarlig for indkøb indtil OB i november ansatte Poul Hansen som sportsdirektør.

Han er efter fyringen af Henrik Clausen også træner - uden at det dog har pyntet på tabellen eller resultaterne. Og de to er da også dem, der står mest for skud:

'Helt fratage PH for alt skyld i forhold til hvad der sker på banen kan jeg ikke. Det er mangel på dømmekraft at sige farvel til vores eneste angribere, uden at hente noget ind. Og så ydermere udtale efterflgende, at holdet er godt nok til en topplacering. Bliver ikke overrasket, hvis vi snart igen ser PH som skærmtrold,' skriver Sinus, mens brugeren Tornbjerg skyder mod Thomas Christensen:

'TC talte om at trimme truppen for få stærke udlændinge ind. Der skulle ryddes op - men spørgsmålet er om det er de rigtige som er blevet fjernet. TC kiksede totalt som sportschef og fik slet ikke ryddet op og købt ind'.

Læs flere triste OB-reaktioner på klubbens debatforum her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere