OB'er: Stor skuffelse

Rurik Gislason mener, at holdet mangler en rigtig angriber til at score på holdets chancer

Rurik kan heller ikke lave målene (Arkivfoto: René Schütze)
Rurik kan heller ikke lave målene (Arkivfoto: René Schütze)

Undervejs i kampen lignede det ellers forårets tre første point til de hårdt prøvede fynboer, da de hjemme mod Sønderjyske alligevel måtte nøjes med et enkelt point i 1-1-kampen.

Endnu en fornuftig indsats af OB gav ikke det ønskede udbytte, men selvom det ikke blev til tre tiltrængte point, så tror de stribede på, at vendepunktet kommer, hvis indsatser som den i eftermiddag fortsat bliver lagt for dagen.

Se også: OB i ny nedtur: Smed føring væk

Det mente den hårdtarbejdende islænding Rurik Gislason, der igen i dagens kamp agerede som OBs forreste mand.

- Jeg tror, vi kommer ud af det her, hvis vi fortsætter på den her måde. Forskellen fra et år siden og til nu er, at da vi var tophold, der havde vi vundet sådan en kamp som den i dag med 3-0. Man behøver ikke eksperter til at fastslå, at vi mangler en naturlig målscorer, vi har mange chancer til mål i dag, og det er en stor skuffelse, at det ikke lykkes at sejre i dag, sagde OBs islandske arbejdshest efter kampen.

Hvis sejren var kommet i dag, havde det så været nok til at kalde det for et vendepunkt?

Se også: Fakta: OB-Sønderjyske

- Det er utroligt, at vi ikke vinder, og selvfølgelig er folk bekymrede, men der skal mere end en sejr til at sige, at vi er ovenpå igen. Men det kunne jo have været en fornuftigt sted at starte med en sejr i dag, lød det fra Gislason.

OBs point i dag var blot forårets andet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere