Trænerskiftet har givet fornyet OB-gejst

OB's norske back Espen Ruud har set fremgang både i træning og kamp efter Poul Hansens indtræden som træner

Ruud glæder sig over ny gejst under Poul Hansen (Foto: Magnus Holm/Polfoto)
Ruud glæder sig over ny gejst under Poul Hansen (Foto: Magnus Holm/Polfoto)

Det er blot tre kampe siden, at OB's sportschef Poul Hansen blev sendt ned på trænerbænken for at afløse den fyrede Henrik Clausen.

Men allerede nu har Hansen sat sine spor på træningsanlægget, forklarer en af de fremtrædende spillere i OB's 1-1-kamp mod Sønderjyske, den norske back Espen Ruud.

Se også: OB'er: Stor skuffelse

- Vi har spillet bedre, siden Poul kom til, og kampen i dag var den bedste, siden vi skiftede træner. Der er øget intensitet til træning og kamp, og vi spiller med større gnist.

- Men vi kunne rigtig godt bruge en rigtig målscorer, der bare kan hugge bolden ind. Vi kæmper hårdt for hver eneste mål for øjeblikket, siger Espen Ruud.

Se også: OB i ny nedtur: Smed føring væk

Nordmanden var uheldigt involveret i sønderjydernes udlignende mål: Henrik Hansens skud ramte både Ruud og landsmanden Tore Reginiussen på vej ind i nettet, og målet blev scoret i OB's dårligste periode i kampen. Det var i begyndelsen af anden halvleg.

- Om vi blev bange for at vinde? Det kan godt være, at det sad lidt i baghovedet på os. Omvendt synes jeg, at vi kom stærkt tilbage efter deres udligning, siger Espen Ruud.

Se også: Fakta: OB-Sønderjyske

Hans træner Poul Hansen var på linje med nordmanden i sin analyse af kampen.

- Jeg sidder vel tilbage med en blanding af tilfredshed og frustration. Tilfredshed med indsatsen, men frustration over, at vi ikke fik scoret til sidst.

- Der var ikke af mine spillere, der var i nærheden af at vise taberattitude. Vi viste stor moral, og de sidste 20 minutter var der ensrettet trafik ned mod Sønderjyskes mål. Nu venter vi bare på at bolden falder den rigtige vej for os, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere