OB's Poul Hansen: Vi er hårdt ramt

Krisen blev forværret i OB med nederlaget på 0-1 til AC Horsens, erkender træner Poul Hansen

Poul Hansen har ikke kunne få vendt den fynske skude (Foto: Renè Schütze)
Poul Hansen har ikke kunne få vendt den fynske skude (Foto: Renè Schütze)

For anden kamp i træk føler OB, at dommerkendelser fik afgørende betydning, da fynboerne hjemme tabte 0-1 til AC Horsens i Superligaen.

OB-anfører Anders Møller Christensen blev vist ud i sidste minut af første halvleg for at hive i Martin Spelmann, der havde retning mod OB-målet, og det var kampens afgørende moment, mener OB-træner Poul Hansen.

Se også: Horsens forværrede OB's krise

- Vi synes, at vi er hårdt ramt i øjeblikket. Selvfølgelig bliver det afgørende, at vi må spille med 10 mand, siger Poul Hansen, der ikke var enig i kendelsen:

- Jeg synes ikke, at det var en oplagt målchance. Anders Møller var tæt på kroppen af ham, de rører lige hinanden, men Martin Spelmann får alligevel en okay mulighed, som så bliver blokeret. Men det er selvfølgelig et skøn.

Se også: TV: Her får Anders Møller rødt kort

Med fem nederlag i træk og kun 26 point i 24 kampe har OB dog svært ved kun at give dommerne skylden for holdets aktuelle krise.

I fire ud af klubbens fem seneste opgør er de stribede gået fra banen uden at score. Mod AC Horsens startede Poul Hansen igen med angriberen Morten Skoubo på bænken og kantspilleren Rurik Gislason i front.

- Jeg vil gerne have en hurtig spiller deroppe, og Rurik kan ligge deroppe med hurtighed og aggressivitet. Og når vi så gerne vil spille med tre på midtbanen, så er der kun en plads deroppe, begrunder Poul Hansen fravalget af Skoubo.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere