OB vil fortsætte takterne fra Brøndby

OB er meget tilfreds med præstationen mod Brøndby i søndags og vil fortsætte i samme spor mod AC Horsens

OB vil tage de positive ting fra Brøndby-kampen med mod AC Horsens. (Foto: Anders Brohus)
OB vil tage de positive ting fra Brøndby-kampen med mod AC Horsens. (Foto: Anders Brohus)

Det begynder at stramme til i bundkampen i Superligaen, og efter at både Lyngby og Sønderjyske vandt skærtorsdag, er OB ved at komme under pres.

Der er kun fem point ned til Lyngby under nedrykningsstregen, og derfor skal der helst hældes lidt stribede point ind i tabellen, når fynboerne møder AC Horsens på Tre-For Park fredag aften.

OB-backen Espen Ruud mener, han og holdkammeraterne skal finde takterne fra kampen i Brøndby i søndags frem igen. Der er stor tilfredshed med den måde, holdet fungerede på i den første kamp under træner Poul Hansen.

AGF Twitter-brok skal fjernes fra Superligaen

- Jeg håber, vi har fået en lidt ny start. Jeg håber, at vi kan vise de samme takter som i Brøndby, hvor det så rigtig godt ud, selvom vi endnu en gang ikke fik point, siger Espen Ruud til OB's hjemmeside.

- Jeg tror på, at vi er på rette vej, for vi viste, at vi kunne spille godt med bolden, og vi havde nogle rigtig gode perioder. Derfor håber jeg virkeligt, at vi kan få den sejr mod Horsens, som vi trænger så meget til, siger nordmanden.

Men en nem opgave bliver det næppe for de sårede fynboer, der har tabt fire kampe i træk. Horsens indtager fortsat en flot tredjeplads i Superligaen.

Superligaen Superligaspillerne siger nej til kunstgræs

- Horsens er et godt hold, så vi skal passe på mange forskellige ting hos dem. Men ellers handler det mest om os selv. Vi skal ikke koncentrere os så meget om, hvordan Horsens spiller, for vores fokus skal være på os selv, lyder det fra Espen Ruud.

Gæsternes træner, Johnny Mølby, er helt forberedt på, at OB'erne vil forsøge at vise publikum, at trænerskiftet har hjulpet.

- OB vil forsøge at sætte sig på kampen med masser af fysik og aggressivitet fra første minut, og det skal vi forsøge at håndtere. De har ikke haft den sæson, de havde håbet på, men det er stadig et stærkt hold, siger Mølby til AC Horsens' hjemmeside.

Poul Hansen er tilfreds med sin debut som træner for OB på trods af 1-0-nederlaget til Brøndby. (Foto: Anders Brohus/Polfoto) OB Poul Hansen om OB-debut: Tydelig fremgang

Horsens har aldrig vundet en superligakamp i Odense. Det er blevet til to uafgjorte og fire nederlag i seks forsøg.

0 kommentarer
Vis kommentarer