Poul Hansen om OB-debut: Tydelig fremgang

Trods nederlaget til Brøndby er OB's nye træner tilfreds med indsatsen, som var langt bedre end mod HB Køge

Poul Hansen er tilfreds med sin debut som træner for OB på trods af 1-0-nederlaget til Brøndby. (Foto: Anders Brohus/Polfoto)
Poul Hansen er tilfreds med sin debut som træner for OB på trods af 1-0-nederlaget til Brøndby. (Foto: Anders Brohus/Polfoto)

En hæsblæsende uge kulminerede søndag for Poul Hansen, der debuterede som OB-træner i 0-1-nederlaget på Brøndby Stadion.

Mandag fyrede han i sin egenskab af sportsdirektør den nu tidligere træner Henrik Clausen efter tre nederlag i træk i Superligaen og placerede sig selv på trænerbænken.

I forhold til sidste weekends 2-4-nederlag på hjemmebane til HB Køge mener Poul Hansen, at holdet har løftet sig markant.

- Der er tydelig fremgang.

OB-spillerne tændte af over straffesparksdommen. (Foto: Lars Poulsen) OB Fortørnet Mendy: Der var ikke straffe

- Vi løber de meter, vi skal, i fart. Vi ofrer os for hinanden. Vi er ikke tøvende med bolden, og der er hele tiden spilmuligheder.

- Der er mange spillere, der bevæger sig i en langt sværere kamp og tør modtage bolden hele tiden. Mange spiller med et stort hjerte og stor risiko. De tør fejle, forklarer Poul Hansen.

Hele ugen har været anderledes for sportsdirektøren, der dog befandt sig godt i rollen som superligatræner efter ni års pause.

- Jeg havde en god fornemmelse i optakten til kampen, under kampen og her bagefter har jeg også en god fornemmelse.

Især Andreas Johansson og Eric Djemba-Djemba var helt oppe i det røde felt, da dommer Henning Jensen dømte straffe til Brøndby. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Rasende OB'ere tabte i Brøndby

- Jeg ville helst have været foruden alt det, der er sket, men når du er i det, så lever du 100 procent med det.

- Jeg kan lide det, når jeg er i det. Men jeg har prøvet det så mange gange tidligere, at jeg ved, at det ikke er det, jeg vil, fastslår Poul Hansen, der frem til 2003 var træner i AGF.

OB indtager Superligaens niendeplads og har blot fået et enkelt point i forårets fem første kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer