Tomme tribuner: Brøndby vil lokke børn på stadion

Efter et efterår med sløje tilskuertal forsøger Brøndby nu at lokke familier til stadion ved at sænke billetprisen for børn til en flad 20'er

Brøndby forsøger at booste tilskuertallet med billige børnebilletter. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Brøndby forsøger at booste tilskuertallet med billige børnebilletter. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Økonomisk trængte Brøndby forsøger nu en ny strategi for at lokke tilskuere til hjemmekampene på Brøndby Stadion.

I efteråret hed tilskuerrekorden i Superliga-sammenhæng 15.695 (mod FC København), hvilket ikke kan siges at være overdrevet imponerende på et stadion med plads til 29.000.

Derfor har Brøndbys direktør Jan Lockhart udarbejdet en simpelt strategi, der skal lokke flere børnefamilier til fodbold: Børn kommer ind for en flad 20'er.

- Vi har tidligere luftet tanken om at fokusere endnu mere på at få flere familier til fodbold på Brøndby Stadion, og derfor har vi nu valgt at tilbyde familierne en meget skarp pris på blot 20 kroner per barn, siger Lockhart i en pressemeddelelse.

Skader i Superligaen: Så hårdt ramt er din klub

Indtil videre gælder kampagnetilbuddet for de tre første hjemmekampe i forårssæsonen, som spilles mod SønderjyskE, AGF og Lyngby

- Vi håber, at rigtig mange familier - og øvrige tilskuere naturligvis - vil lægge vejen forbi stadion, hvor vi forinden kampene vil tilbyde forskellige prematch-arrangementer for børnene og deres familier i området ved Brøndby Kids.

Brøndby har overvintret på en for den ambitiøse klub katastrofal 10. plads.