Plaget Jesper C.: Jeg håber på sæsonstart

Jesper Christiansen har fået en nerve i klemme i ryggen. OB-keeperen satser på at være klar til sæsonstarten

Jesper Christiansen er netop skiftet fra svensk fodbold til OB og Superligaen. (Foto: Andreas Bøttger)
Jesper Christiansen er netop skiftet fra svensk fodbold til OB og Superligaen. (Foto: Andreas Bøttger)

OB-indkøbet Jesper Christiansen faldt uheldigt til en træning kort før OB's rejse til Portugal, og det har betydet, at målmanden ikke har trænet optimalt under træningslejren.

Jesper Christiansen er tilbage på træningsbanen igen og satser på at blive klar til sæsonstarten 5. marts.

- Jeg havde fået en nerve i klemme i ryggen, som påvirkede mig helt ned i benene. Det tog lidt tid men det går fremad.

- Det handler simpelthen om, at den nerve skal slippe, før jeg kan træne 100 procent med truppen, siger Jesper Christiansen til klubbens hjemmeside.

Han fokuserer lige nu på at træne med sin målmandstræner Tom Sterobo, og så er det planen, at han skal bygge sin form stille og roligt op, indtil han kan træne fuldt med.

Uheldig
Jesper Christiansen understreger, at skaden ikke er en følge af en tidligere skade, og at han er lidt ked af mærkatet som en spiller, der ofte er plaget af skader.

- Det har simpelthen bare været et uheld. Forhistorien med skader er, at jeg havde skader i Sverige, men ellers har jeg aldrig rigtigt været skadet.

OB åbner foråret med en kamp mod Silkeborg, og Jesper Christiansen er optimisten over udsigten til blive klar til premieren.

- Jeg arbejder selvfølgelig stenhårdt på at blive klar så hurtigt som overhovedet muligt. Det er klart, at jeg gerne vil være klar til sæsonstarten, og det tror jeg også, jeg bliver, fastslår Jesper Christiansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer