OB vil handle til sommer

Exit-døren blev flittigt brugt af OB under transfervinduet, mens kun én spiller kom ind

Poul Hansen fandt intet guld i tranfservinduet. (Foto: Ole Frederiksen)
Poul Hansen fandt intet guld i tranfservinduet. (Foto: Ole Frederiksen)

Sportsdirektør Poul Hansen skal nok ikke kigge for længe på OB-fansens debatforum, hvis han vil være i godt humør. De er nemlig godt frustrede over manglende indkøb.

- Det ville da være mærkeligt andet, hvis ikke fansene skulle være utilfredse med et transfervindue, hvor vi kommer ud med færre spillere, end da vinduet blev åbnet, siger han.

Se også: Overblik: Sådan handlede din superliga-klub

Selv er han dog ikke lige så bekymret for OB's forår, idet både han og klubben tidligere har meldt ud, at det næppe blev i januar, at man skulle forvente den store aktion fra fynboernes side.

- Det var vigtigt for os, at vi fik styr på målmandssituationen, og det har vi fået med tilgangen af Jesper Christiansen, siger Poul Hansen.

Se også: Vindere og tabere i transfervinduet

Han vil dog gerne medgive, at afgangen af Peter Utaka efterlader en del tilbage at ønske på den offensive side af holdet.

- Vi ville meget gerne have haft tilgang af en offensiv spiller - helst en top-angriber.

- Vi var også inde i billedet i forbindelse med fire angribere, men måtte også erkende, at vi på ingen af dem kunne få forholdet mellem pris og kvalitet til at gå op, som vi gerne ville.

Se også: Farvel til Danmark: Fall tager til Belgien

Til gengæld er der udsigt til mere blå/hvid-stribet aktion, når sommerens transfervindue åbner.

- Det har jeg en klar forventning om. Det er et meget større vindue med bedre tid og i øvrigt langt flere handler også hos de store ligaer, der er med til at sætte også de mindre ligaer i gang.

- Det kan siges sådan, at hvor vi havde fire angribere inde i billedet i det her transfervindue, vil der til sommer i stedet være 15. Og vi går altså ikke ud og overinvesterer her i januar ' bare' for at tilfredsstille omgivelserne, siger Poul Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer