FCM skaber krise i OB

FC Midtjylland pustede nyt liv i OB’s krise i en kamp med en 3-2 sejr, der udstillede OB’s problemer.

Kristian Bak og FCM trak det længste strå mod Bashkim Kadrii og OB. (Foto: Anders Brohus)
Kristian Bak og FCM trak det længste strå mod Bashkim Kadrii og OB. (Foto: Anders Brohus)

ODENSE (ekstrabladet.dk): På et regnfuldt og vindblæst TRE-FOR Park skulle OB forsøge at bygge videre på sejren over Horsens og FC Midtjylland forsøge at få den første sejr i fem kampe.

Men hvis OB troede, de var over deres problemer, blev de klogere.

Første halvleg var ren jammer. Ingen af holdene turde eller kunne noget frem ad banen, og begge hold satsede på kontraer og dødbolde.

Det eneste de kun 4554 tilskuere kunne varme sig på, var Sylvester Igbouns mål efter 34. Minutter. Jesper Juelsgård snød Espen Ruud, der satsede for hårdt i en tackling, og slog et fladt indlæg som Rilwan Hassan fistede videre til en helt fri Sylvester Igboun, der sikkert satte den fladt ind bag Mads Toppel i OB målet.

Andet skete der ikke i en trist første halvleg.

Borring afgorde kampen
Anden halvleg startede kun marginalt bedre end første, men langsomt fik OB etableret noget der mindede om et lille pres, uden det kastede de store chancer af sig. Men efter 66 minutter satte Bernard Mendy sig uimodståelig igennem i OB’s venstreside og fandt en helt fri Hans Henrik Andreasen foran mål, hvis hovedstød Jonas Lössl kun kunne parere ud til en fri Peter Utaka, der let kunne sætte den ind i det tomme mål.

Udligningen resulterede i, at begge hold igen blev mere forsigtige. Kampen var dog mere livlig og efter gode tilbud til både Rilwan Hassan og indskiftede Rasmus Falk, kunne Mads Albæk i det 80. minut sende ulvene på sejrskurs. Efter endnu et fladt indlæg fra Jesper Juelsgård afsluttede Mads Albæk første gang og efter et par returer havnede bolden i nettet.

OB indledte et pres på Jonas Lössls mål, men med fire minutter igen afgjorde Jonas Borring kampen med et hovedstødsmål efter et frispark.

Så det var kun kosmetik, da indskiftede Tore Reginiussen pyntede på resultatet tre minutter inde i tillægstiden De få tilskuere kunne derefter forlade TRE-FOR Park med visheden om, at OB stadig lukker alt for mange mål ind og famler i blinde efter et spilkoncept.

Se startopstillinger, udskiftninger og øvrig statistik her