OB-anfører: Det var på tide

Chris Sørensen, OB's anfører, har savnet en sportschef til at tage nogle af slagsmålene med pressen

Chris Sørensen glæder sig over, at OB endelig har fået sig en sportschef. (Foto: Anders Brohus)
Chris Sørensen glæder sig over, at OB endelig har fået sig en sportschef. (Foto: Anders Brohus)

Over et år er gået siden Kim Brink blev sparket ud af den fynske ådal, og først i dag har OB præsenteret Poul Hansen som ny sportsdirektør.

Poul Hansen blev præsenteret for spillertruppen inden dagens træning, og efter træningen kunne Chris Sørensen fortælle, at Poul Hansen udfylder et tomrum, der har været i lang tid.

- Det tror jeg, vi har haft brug for. Det er jo klart, at der har manglet et led mellem spillerne og den øverste ledelse. Han bliver et billede udadtil og kommer til at have sin daglige gang hernede i Ådalen. Det er klart, at det er en mand, som vi spillere kan gå til, og som også kan gå ud i pressen og tage nogle slagsmål, som vi andre ikke er uddannet til at tage. Han er klart en mand, som kommer ind og skal udfylde et tomrum som har været et stykke tid.

Poul Hansen: OB-spillerne mangler sult og klasse

- Der er ingen tvivl om, at vi har mærket presset fra alle leder og kanter, det er jo en del af det. Men vi er jo stadig under pres. Selvom der står en mand og tager en del af slagsmålene, så har vi spillere stadig et ansvar for at tage de kampe, der skal tages, siger han.

Poul Hansen, der de seneste år har arbejdet som ekspert på tv, er kendt af de fleste spillere i OB-truppen som en hyggelig fyr med stor viden om dansk fodbold. Chris Sørensen synes det er positivt med en mand udefra, men afsløringen af Poul Hansen som den nye chef var en overraskelse.

- Det havde vi ikke gættet på. Der var andre personer oppe at vende, men Poul var ikke en af dem.

- Vi kender ham alle som en dygtig fyr, som kender mange spillere og ved, hvad der sker i dansk og international fodbold. Han er en mand med en masse viden omkring det, som vi har brug for her i OB både nu og fremadrettet, siger OB-anføreren

- Der er ingen tvivl om, at det er en god ide, at det er en mand, der kommer ude fra. Han har jo en masse viden og nogle ting, som han vil gøre. Men han er jo også indforstået med, hvordan strategien er her i klubben, så det bliver i fremtiden en kombination af hans kompetencer, og hvordan klubben gerne vil have, det skal se ud, siger Chris Sørensen.