OB'ere er rystede over klubbens formdyk

OB-spillere erkender, at klubben er i en dårlig stime og peger på, at man må vende situationen i fællesskab

Efter en fornuftig start på sæsonen, er OB nu placeret i den tunge ende af Superligaen efter en række dårlige præstationer. Søndagens nederlag til FC Midtjylland gør ondt i Odense, hvor krisesnakken så småt er begyndt.

- Vi har lige tabt 1-4, og det er ikke godt nok. Det må vi se i øjnene. Lige nu går der mål ind, uanset hvad vi laver. Vi må op på hesten igen, for lige nu er det rigtig svært, siger søndagens anfører Anders Møller Christensen.

OB har nu lukket 21 mål ind i sæsonens første 10 kampe, hvilket gør fynboernes defensiv til den næstdårligste i Superligaen. Det huer ikke Anders Møller Christensen.

- Det er sindssygt. Det er ikke sjovt at være forsvarsspiller lige nu. Vi er hårdt ramt. Vi laver personlige fejl, som ikke må ske, men vi mangler måske også heldet og de små marginaler. Lige nu går alt ind. Det er os alle, der må tage det på vore skuldre, siger han.

Efter nederlag til AC Horsens, Fredericia (i pokalen) og FC Midtjylland er OB nu inde i en rigtig dårlig stime.

- Det har været en pis-uge. Det er mærkeligt, for vi var rigtig gode for en uge siden, hvor vi vandt i Europa League over Wisla Krakow.

- Tre kampe har vendt det hele, men vi må forbedre os og vende det sammen, siger Hans Henrik Andreasen.

- Den mest logiske forklaring er, at det nogle gange går op, mens det andre gange går ned. For en uge siden havde vi succes, men lige nu går det den anden vej, siger Hans Henrik Andreasen.

OB ligger aktuelt nummer syv i Superligaen, 14 point efter topholdet FC København.