OB’s Falk: Det er en skandale!

- Det er kulminationen på en forfærdelig uge, siger den fynske angriber efter midtjysk lektion i Odense

Rasmus Falk. (Foto: Jens Dresling)
Rasmus Falk. (Foto: Jens Dresling)

- En skandale!

Unge Rasmus Falk har ikke prøvet så meget endnu, men den unge knøs fra Middelfart er dog allerede nu hvirvlet ind i den største spillemæssige krise, OB har befundet sig i de seneste mange sæsoner.

Efter triumfen i Krakow (3-1 på en rimeligt svær udebane) har OB tabt 3-4 i Horsens mandag, 0-1 i Fredericia torsdag – og i dag blev fynboerne så fuldstændig rundbarberet af et sprudlende og veloplagt FCM-mandskab, der kun behøvede én halvleg for dolke de stribede tyre og vinde 4-1.

- Skandale, det må jeg sige, gentager den klejne OB-angriber, der prøver så ihærdigt, men denne søndag ikke kommer i nærheden af ret meget. Og bestemt ikke fortjener topkarakterer for sine server på frispark og fra hjørneflaget.

- Det er desværre ikke første gang, og lige nu er vi langt nede. Dette nederlag er kulminationen på en forfærdelig uge. Jeg ved ikke, hvad der skal til for at ændre situationen, men det er åbenlyst, at vi mangler selvtillid, lyder analysen fra Rasmus Falk.

- Det er uforklarligt, og vi spørger jo også os selv, hvordan det kan gå så galt så hurtigt, siger Rasmus Falk.

OB-fiasko: Flækket på langs af FCM

Kaptajn og forsvarsgeneral Anders Møller Christensen er bleg, men fattet:

- FCM scorer tre mål inden pausen på vore fejl, og når man først er bagud med tre ved pausen, ved man, det er op ad bakke. I det mindste bliver der forsøgt noget, sige Anders Møller Christensen, der selv var involveret i midtjydernes anden scoring, da han ikke fik clearet ordentligt efter et hovedstød og kun kunne se røven af Sylvester Igboun, der kværnede fri og sikkert sendte bolden bag usikre Stefan Wessels.

- Det var for tæt på mål til at jeg ville lægge tilbage til Stefan, så jeg prøver bare at få bolden ud af farezonen, men desværre ryger den lige hen til Igboun. Så uheldigt kan det gå, sukker Anders Møller Christensen.

OB har nu indkasseret 21 scoringer i 10 kampe – over to i snit pr. kamp.

- Det er sindssygt, og det er ikke sjovt at spille fodbold lige for tiden. Vi begår personlige fejl og har i afgørende situationer heller ikke marginalerne på vores side. Lige nu ser vi skidt ud bagi – men jeg vil pointere, at fejl, der koster, bliver begået overalt på banen, siger Anders Møller Christensen.

Anders Møller slap for at deltage i anden halvleg.

- Jeg fik et trælår midt i første halvleg og kunne ikke længere, forklarer den slagne OB-general.

Se også: Utaka piftet ud - afløseren fundet