OB-fans i det røde felt: Clausen raus!

Fansene på Fyn kræver trænerens hoved på et fad efter pokalfloppet mod Frederica

Henrik Clausen er faldet i unåde hos OB-tilhængerne. (Foto: Claus Bonnerup)
Henrik Clausen er faldet i unåde hos OB-tilhængerne. (Foto: Claus Bonnerup)

Den aktuelle placering som syver i Superligaen, 11 point efter førende FCK, stemmer meget skidt overens med de høje forventninger på Fyn.

Forventninger, der synes aldeles rimelige, når man ser nærmere på OB-truppen, som rummer navne som Peter Utaka, Djiby Fall og Eric Djemba-Djemba.

Torsdag løb bægeret så omsider over for de skuffende fodboldfans i Odense og omegn, da Superliga-profilerne sensationelt røg ud af pokalturneringen med et 0-1 nederlag til Fredericia.

'Vi havde jo aftalt ikke at gøre det igen'

Nu kræver fynboerne cheftræner Henrik Clausens hovede på et fad - på OB's officielle hjemmeside.

- Nu må man snart kunne se det andre steder end fra Fan siden af, HC duer ikke, er han billig? Er det derfor man holder fast i ham. Slås om guldet, vinde the double, 11 point efter nr 1, ligger i den nedeste halvdel, ude af pokalen efter 1 kamp, hvor dybt skal man synke, inden det sker noget. Trist, Trist, Trist, skriver 'Per.mer'. der er helt på linje med de øvrige OB-fans.

- Hvis HC ikke bliver fyret nu og ledelsen finder en ordenlig international træner der kan sætte en ild under de spillere vi har, så sætter jeg ikke mine ben mere hos på stadion, lyder det trodsigt fra 'erronous', mens 'utaka fan' leverer budskabet med ganske få - omend ganske store - ord:

Pokalchok: OB sendt ud

- HÅBER PÅ EN FYRING INDEN MIDTJYLLAND!!! HOLD KÆFT HVOR RINGE!!!!!!!!!!!!

Og sådan fortsætter det lystigt, både på OB.dk og diverse fansites.

Spørgsmålet er så, om tilhængernes nødråb når ledelsens ører.