Djiby Fall må spille i Polen

OB har endnu ikke fået arbejdstilladelse til den senegalesiske stjerne, der dog - uanset papirer - er spilleberettiget for fynboerne i Europa League mod Wisla Krakow på torsdag

Djiby Fall har 'starttilladelse' i Europa (Arkivfoto: Polfoto/ Carsten Bundgaard)
Djiby Fall har 'starttilladelse' i Europa (Arkivfoto: Polfoto/ Carsten Bundgaard)

Djiby Fall når ikke at blive spilleberettiget for OB i kampen i Silkeborg i morgen. Men selv om den ventede arbejdstilladelse ikke ligger i OB’s postkasse allerede i starten af næste uge, er der ifølge Ekstra Bladets oplysninger intet til hinder for, at senegaleseren kan spille Europa League-kampen for fynboerne torsdag aften mod Wisla Krakow.

Den finder som bekendt sted i Sydpolen – og ikke på dansk grund!

- Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang med at spille kampe igen, siger Djiby Fall, der ikke har fået meget sammenhængende spilletid under sit ophold i Lokomotiv Moskva, men dog scorede 16 mål i 28 ligakampe for norske Molde under sit norske vikariat.

Få masser af fodbold på Facebook HER

Djiby Fall trænede for sig selv i dag, da OB-træningen på grund af ’vandskade’ i Ådalen igen var forflyttet til Ringen på Dyrskuepladsen.

- Jeg er fysisk på toppen, men mangler selvfølgelig at spille kampe, siger Djiby Fall, der lørdag må lade sig nøje med en bustur til Silkeborg som tilskuer til løjerne dér.

- Djiby mangler kampe, men jeg håber, han ikke er så langt fra kampformen, siger cheftræner Henrik Clausen, der i eftermiddag fik en snak med den længe ventede Peter Utaka, der med Nigeria har været på stroppetur til Madagaskar og Bangladesh.

Kalilou Traoré trænede også for sig selv i dag.

- Han rendte ind i et eller andet under torsdagens træning, så derfor passede vi på ham i dag, siger Henrik Clausen.