Bashkim stadig stolt

Et af de få danske lyspunkter ved U21 EM har slappet af 10 dage hjemme hos familien i Makedonien - og er klar til fuld gas i aften i Parken

Bashkim Kadrii er klar til FCK i Parken. (Foto: Jens Dresling)
Bashkim Kadrii er klar til FCK i Parken. (Foto: Jens Dresling)

U21 EM endte i sørgmodige hængemuler og en stank af fæl fiasko, men der var dog enkelte individuelle blitzlys undervejs i den jyske kampagne: Et af dem hedder Bashkim Kadrii, af fødsel makedoner med albanske rødder, men opvokset i det hårde miljø omkring livlige Blågårdsgade på Nørrebro i København.

Han kunne have spillet for Albanien, men valgte Danmark, og han burde vel være blevet spottet af en hovedstadsklub - men flyttede i stedet i lejlighed i Odense.

Se også: Han er Superligaens gepard

Mod FC Nordsjælland sidste lørdag understregede han, at fysikken er okay, selv om han kun nåede at hvile skankerne i 14 dage.

- Ja, der har været nogle ekstra kampe, især når man tænker på, at jeg jo sidste sommer kom til OB direkte fra 2. division, hvor vi ikke spiller så mange. Nu har jeg spillet næsten 30 på en sæson plus deltaget i et U21 EM, så det har selvfølgelig været hårdt. Men jeg har haft en god ferie, så jeg har det fint nok i kroppen, siger Bashkim Kadrii.

Skoubo: Jeg er ingen lottokupon

- Jeg var hjemme i Tetovo i Makedonien og besøge min enorme familie i 10 dage, og det var dejligt. Farfar og morfar, onkler, tanter, fætre, kusiner og det hele.

- Jeg mangler nok stadig en lille smule i at kunne holde 90 minutter fo r fuld knald, men ellers synes jeg, jeg er godt med, siger han.

U21 EM kastede også en del klub-forespørgsler af sig til manden, der ikke vil afsløre, om han er blevet budt på lønforhøjelse i Ådalen

- Jeg har det fint her i OB. Det er rigtig nok, at der har været nogle henvendelser til min far, men omfanget er blevet overdrevet lidt i medierne. Der har været lidt interesse. En lille smule. Det bliver man da også smigret af, siger manden og tilføjer:

- Jeg er af natur stille og rolig og helt nede på jorden. Jeg vil for alt i verden undgå at lyde som en blærerøv.

Allerede i sæsonens kamp to venter en heftig udfordring i Parken i aften. Tidspunktet er måske en fordel for OB'erne.

- De har mange nye spillere og er nok ikke helt spillet sammen endnu, så jeg håber da, det er en fordel at møde dem nu, siger manden, der lykkeligt har glemt - næsten - hvordan det gik sidste gang i nationalarenaen.

- Jaeh. Jeg mener, jeg sad på bænken i den kamp. Vi tabte 5-0, men ellers kan jeg intet huske, haha. Den er ude af hovedet.

Facebook for fodboldtosser

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen