'Judas-tifo' var ikke godkendt

OB har meddelt FCK, at et stort banner hvor bl.a. Ulrik Laursen blev kaldt 'Judas', ikke var godkendt og 'heller ikke ville være blevet det'. Video

Det er denne del af banneret, som FCK-fans har brokket sig over (Foto: Claus Bonnerup)
Det er denne del af banneret, som FCK-fans har brokket sig over (Foto: Claus Bonnerup)

Ifølge FCKs hjemmeside har 'flere fans henvendt sig', da de undrede sig over den tifo som OB's fans havde under kampen i Odense den 6. december.

På tifoen - for de uindviede: En kollektiv markering f.eks. når spillerne løber ind på banen - så blev FCKs Ulrik Laursen på en del af et kæmpebanner kaldt Judas. For andre uindviede: Ulrik Laursen har tidligere spillet for OB.

OB har meddelt FCK, at tifoen ikke var godkendt og heller ikke ville være blevet det 'hvis de havde kendt til indholdet'.

Ulrik Laursens hjem og bil blev udsat for hærværk, da han i januar 2008 skiftede fra superligaens nuværende førerhold til FC København.

LÆS OGSÅ -OB-fans: Vi skammer os, Ulrik

På OBs hjemmeside er sagen ikke nævnt, men i debatforummet kan man bl.a. læse, at FCKs fans havde fået forbud mod at medbringe tromme, flag, megafon m.m. på stadion. Et forbud de fleste fynske fans ikke forstår.

OB's anfører, Chris Sørensen, siger efter kampen - som FCK vandt 2-0 - til klubbens hjemmeside , at der var en 'superpræstation fra tribunerne', hvilket tydeligvis ikke hentyder til det omstridte banner.

Et billede af banneret kan ses på den officielle fanklubs debatforum - Tigerburet.dk - men her kan man ikke se det omstridte ord: Judas.

Det fremstår ikke meget klarere på dette klip fra youtube. Hvor det dog i den medfølende tekst står: Fokus på 'Judas #5'.

1 af 2 OB's fans gik i samlet march til kampen på Odense Stadion, hvor det omstridte banner blev rullet ud (Foto: Claus Bonnerup)
2 af 2 Det er denne del af banneret, som FCK-fans har brokket sig over (Foto: Claus Bonnerup)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere