Køge skal ikke stoppe mig

Peter Utaka mener presset ligger på Køges forsvar og ikke på ham som superliga-topscorer

Peter Utaka holder Brøndbys Thomas Rasmussen fra bolden. (Foto: Lars Poulsen)
Peter Utaka holder Brøndbys Thomas Rasmussen fra bolden. (Foto: Lars Poulsen)

HB Køge er det eneste hold i Superligaen Peter Utaka endnu ikke har scoret imod. Men i aften skal det være.

Det ligner tre sikre point til OB og et par kasser ekstra til Superligaens topscorer Peter Utaka. Det ligner en kamp hvor OB har alt at tabe og det kan kun lægge et vist pres.

- Sådan er fodbold, og der er altid et stort pres. Alle forsvarere i ligaen ved, hvem jeg er, og de vil altid gøre deres bedste for at udfordre mig, fordi jeg er topscorer, siger Peter Utaka til OB's hjemmeside.

- Kan de holde mig ude af kampen, regner de med, at de har en bedre chance for at vinde. Men jeg er ikke bange for nogen spillere i SAS Ligaen. Det er de andre, der skal være bange for mig, for jeg er den, der scorer mange mål. Og jeg har ikke lyst til, at nogen skal stoppe mig. Vi skal være aggressive og hente så mange point som muligt i ligaen, siger angriberen, der dog er forberedt på at få kamp til stregen.

- Det bliver en svær kamp, for alle er godt tilfredse efter sejren i Brøndby, men nu har vi en ny stor opgave, der kræver fokus fra os. Vi skal sætte pres på dem og gerne score et tidligt mål. Vi skal være gode til at erobre boldene højt på banen. Mange vil forvente, at det bliver nemt for os, men det er en forkert opfattelse. Vi er forberedt på, at vi kan få problemer med HB Køge, lyder det fra Utaka.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere