Djemba-Djemba: Aner ikke om OB sælger mig

- Jeg venter simpelthen og indtil der sker noget, så koncentrerer jeg mig om OB, siger Djemba-Djemba, der ikke ved om han er købt eller solgt efter vinterpausen

- Det går så stærkt i fodboldverdenen, at jeg ikke kan sige, hvad der sker, siger Djemba-Djemba (Foto: Ernst van Norde)
- Det går så stærkt i fodboldverdenen, at jeg ikke kan sige, hvad der sker, siger Djemba-Djemba (Foto: Ernst van Norde)

Johan Absalonsen valgte at sætte udlandsdrømmen på hold, Peter Utaka vil helst udsætte rejseplanerne til engang næste sommer, så nigerianeren kan danse sin helt egen DM-gulddans - men Eric Djemba-Djemba tør ikke gisne om, hvorvidt han fortsat er en del af OB-truppen efter nytår.

- Jeg tænker slet ikke på det. Jeg vil ikke spekulere over det, for lige nu handler det kun om at holde fokus på OB's kampe, og der er rigeligt at se til, siger Cameroun-stjernen, der allerede i sommer takkede af med alle i Odense for det tilfældes skyld, at han ikke vendte tilbage efter sommerpausen.

- Der ser du! Det går så hurtigt i fodbold, og lige nu kan jeg kun sige, at hvis jeg bliver solgt, så bliver jeg solgt - hvis ikke. Så er jeg her. Jeg venter simpelt hen, og indtil der sker noget, koncentrerer jeg mig om OB, siger Eric Djemba-Djemba efter en noget blæsende omgang fredagstræning på den odenseanske dyrskueplads.

- Det betyder meget for os, at Johan Absalonsen valgte at forlænge med et år. Det er godt for ham og hans muligheder for at komme til VM, og det er godt for holdet og chancen for at vinde det danske mesterskab. Johan har lært en masse og hentet en masse selvtillid, som kommer holdet til gavn, siger Eric Djemba-Djemba, der umiddelbart efter træning hastede hjem til konen og de tre døtre i Frankrig.

- Jeg skal ordne nogle private ting og udnytter tiden, fordi vi har træningsfri lørdag. Jeg er tilbage søndag.

Djemba-Djemba og OB møder mandag HB Køge, og fynboerne kan med en sejr sikre sig en lang vinter på førstepladsen i Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere