Tysk storjagt på Absalonsen

Udlandet så på, da Absalonsen sparkede sin gamle klub ud af guldkampen og OB tættere på DM-titlen

Johan Absalonsen blev for tre år siden i overskud i Brøndby. I aftes havde han masser af overskud til at løbe fra sin gamle klub, da han cementerede OB-sejren kort før tid. (Foto: Lars Poulsen)
Johan Absalonsen blev for tre år siden i overskud i Brøndby. I aftes havde han masser af overskud til at løbe fra sin gamle klub, da han cementerede OB-sejren kort før tid. (Foto: Lars Poulsen)

For tre år siden kom han i klemme i Brøndby. Var i overskud og ikke betragtet som fremtidens mand. I går sparkede han Brøndby ud af guldkampen og OB tættere på titlen for første gang i 19 år.

Men det er slet ikke sikkert, han er med til at få hængt medaljerne om halsen til maj.

For udlandet står i kø for at hente en af Superligaens mest brandvarme spillere, Johan Absalonsen.

I går sad Bayern München, FC Köln, Werder Bremen, Hamburger SV, Stuttgart, Dortmund og engelske Blackburn på lægterne for at følge den hurtige og gennembrudsfarlige kantspiller.

Scoringen i Brøndby var kronen på værket efter en fornem uge, hvor præstationen i rødt og hvidt var beviset på potentialet.

– Det hele spidser selvfølgelig lidt til. Tiden vil vise, om jeg er med til at spille medaljerne hjem. Men jeg forventer at træffe en afgørelse i denne uge, siger Johan Absalonsen, der ikke er synderlig påvirket af den store interesse for hans person.

Hans agent havde i hvert fald en travl aften på Brøndby Stadion i selskab med de mange klubber. Og han venter en hurtig afklaring.

– Jeg forventer allerede i dag at få nogle tilbagemeldinger fra flere af de klubber, der var at kigge på Johan i Brøndby, siger Absalonsens agent, Allan Reese.

I OB-lejren er cheftræner Lars Olsen stadig meget optimistisk.

– Afgørelsen ligger i Johans hænder, men jeg tror, han forlænger med os. Han trives på vores hold og er vokset i takt med, præstationerne er blevet stabile, siger Lars Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere