OB-Chris: Vi vil vinde i Brøndby

- Man kan vel godt kalde det en seks-point kamp, når man tænker på at vi kan slå et hul til Brøndby, siger OBs anfører Chris Sørensen før søndagens topbrag

- Vi skal gå efter sejren på søndag, mener Chris Sørensen, OBs anfører (Foto: Andreas Szlavik)
- Vi skal gå efter sejren på søndag, mener Chris Sørensen, OBs anfører (Foto: Andreas Szlavik)

Weekendens mest spændende superligakamp - set ud fra stillingen - spilles søndag på Brøndby Stadion. Her kommer topholdet OB på besøg, og de går efter sejren.

- Vi går selvfølgelig efter at vinde i Brøndby, og vi skal ikke lave om på vores måde at gøre tingene på, siger OBs anfører, Chris Sørensen til klubbens hjemmeside.

Han forstår betydningen af kampen, for Brøndby er placeret som nummer fire. Uanset den placering, så har der været en del kritik af træner Lars Olsen, der beskyldes for en for defensiv indstilling.

- De har fået en del kritik, men de ligger altså stadig nummer fire. Så hvis de kan ligge der, efter at have underpræsteret, så lyder de til at være ekstremt gode, hvis de rammer deres topniveau. Det er et Brøndby-hold, der ikke er svagere end de senere år, lyder det fra Chris Sørensen.

Uanset 'den defensive indstilling' så er Brøndby det mest scorende hold i Superligaen med 34 mål, mens OB helt i front har lavet 25 mål.

Så scoringer skulle der nok komme på søndag.

Klubberne mødt hinanden 56 gange i Superligaens historie. 26 gange har Brøndby vundet, 18 gange er det blevet uafgjort, mens OB har vundet 12 gange. I Brøndby har OB vundet fem gange, ni kampe er sluttet uafgjort og Brøndby har vundet 13.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere