Absalonsen: Jeg er klar til udlandet

OB's Johan Absalonsen overvejer udlandet, men kun hvis han kan få nok spilletid, så kan kan spille sig ind i VM-varmen

- Det er ikke så meget penge som spilletid, der er afgørende, hvis jeg skal til udlandet, siger Ob's Johan Absalonsen (Foto: Lars Poulsen)
- Det er ikke så meget penge som spilletid, der er afgørende, hvis jeg skal til udlandet, siger Ob's Johan Absalonsen (Foto: Lars Poulsen)

Der har før været spejdere på Fionia Park for at besigtige Johan Absalonsen, men den lynhurtige wing har hidtil afvist kontakt til udlandet og har i stedet forlænget med OB.

Alligevel tænker han meget på en fremtid, som udlandsprofessionel.

- Jeg ligger lige nu i ingemandsland. Jeg ved ikke om jeg skal sige ja, hvis den rigtige klub kommer. Men et dansk mesterskab med OB næste sommer vil være fantastik for en fynbo som jeg, siger Johan Absalonsen til DR Sporten.

Skal der fodbold uden for landets grænser på menuen, så er det ikke nødvendigvis en guldrandet kontrakt, der kan gøre udslaget. En mindst lige så vigtig del er at få nok spilletid.

- Jeg tænker ikke så meget på penge, men mere på spilletid. For hvis jeg ikke for spilletid, så kan jeg lige så godt skyde en hvid pil efter VM næste år, siger Johan Absalonsen.

Johan Absalonsen har spillet to kampe for ligalandsholdet, men stadig ikke nogen for A-landsholdet. Det arbejder han hårdt på, og han håber på at komme til at spille på lørdag mod Sydkorea.

- Jeg vil give alt jeg har, for at spille mig på, for det er her jeg skal gøre det. Morten har jo set mig i kampene, men her for han et bedre kenskab til mig, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere