OB's Roy-slør

Arek Onyszkos afløser, Roy Carroll, redningsmand for OB. To gange tog han pynten af Silkeborgs angribere

Roy Caroll holdt OB inde i kampen, som de vandt 1-0 på et selvmål. Helt fortjent, mener Lars Olsen (Foto: Claus Bonnerup)
Roy Caroll holdt OB inde i kampen, som de vandt 1-0 på et selvmål. Helt fortjent, mener Lars Olsen (Foto: Claus Bonnerup)

Der går ikke Roy af en sejr, uden at der er noget om snakken. Eller sagt på godt dansk: OB-keeper Roy Carroll var forbandet god, da OB vandt 1-0 i Silkeborg.

To gange pillede han pynten af Silkeborg-skytter i fri position. Først fra Peter Degn og derefter i den hektiske slutfase fra Rajko Lekic, som havde set bolden i mål.

Men på en eller anden mærkelig magisk måde fik Roy Carroll sprællet bolden væk med venstre fod.

Egentlig var jeg gået til den anden side, og jeg var derfor ude af balance. Heldigvis lykkedes det mig at vende rundt, sagde den britiske keeper efter sejren, som gør, at OB med sikkerhed fastholder førstepladsen de næste to uger, hvor der er landsholdspause.

OB-træner Lars Olsen mente, at sejren blev grundlagt i anden halvleg, hvor fynboernes fysiske styrke var en væsentlig faktor til, at kampen tippede over.

Og så selvfølgelig Roy Carroll, som Lars Olsen aldrig har tvivlet på som en værdig afløser for Arek Onyszko.

- Roy går ind i folk med træsko på. Han er meget imødekommende og interesseret i sine medmennesker, og derfor er det også gået lynhurtigt for ham at blive integreret, roste OB-træner Lars Olsen.

- Og så skal man huske på, hvor vanskeligt det er at holde sig klar på en dag som i dag, hvor Silkeborg i lange perioder ikke kommer frem til chancer. Men Roy er kendetegnet ved, at han altid er der, når det er påkrævet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere