AaB lavede et trick på OB

I et brag af en kamp bremsede en lille genialitet fra AaB's Andreas Johansson OB's mesterskabstog

Andreas Johansson reddede point til AaB. (Foto: Andres Brohus)
Andreas Johansson reddede point til AaB. (Foto: Andres Brohus)

I en voldsomt underholdende fodboldkamp lykkedes det mandag AaB at tage lidt af farten af OB's fysisk betonede mesterskabstog i kraft af et 1-1-resultat på Fionia Park.

Det lignede ellers en sejr til OB det meste af vejen. Fynboerne kunne sagtens have ført med et par mål ved pausen.

Peter Utaka havde et par store chancer i kampens start, og også Hans Henrik Andreasen fik en kæmpechance for at give sit hold føringen, som Karim Zaza flot kom i vejen for.

Og da OB'erne så bragte sig på 1-0 i 2. halvleg, forventede man, at AaB ville resignere. Men nej, tværtimod. En lille genialitet fra Andreas Johansson ændrede billedet.

Johanssons mål
Efter 68 minutter blev svenskeren sendt igennem på en stikning i venstre side, og da chancen så ud til at være spildt, fordi Atle Roar Håland var ved at lukke Johansson ned, lavede denne en sparkefinte, trak bagom nordmanden og lavede tunnel på Roy Carroll i OB's mål.

Læs også: Carroll fik gult efter kampen

Nordireren lignede ellers på det tidspunkt den store helt for fynboerne. Efter en times spil kom han ved stillingen 0-0 adræt op under overliggeren og vippede et godt hovedstød fra Jeppe Curth over mål.

Istedet for 1-0 til udeholdet - som det med de fleste andre målmænd ville være blevet til - blev det nemlig 1-0 til OB, da fynboerne minuttet efter slog en kontra.

Fantastisk Zaza - fantastisk Carroll
Johan Absalonsen førte bolden frem i venstre side og afleverede ind over midten til en fri Peter Utaka. Nigerianeren gjorde det, som han næsten gør i hver eneste kamp: Han scorede.

Karim Zaza vil i den situation ikke være specielt tilfreds med sig selv, idet han lidt for hurtigt faldt i målet, så Utaka kunne sætte bolden ind over ham.

Zaza revancherede sig dog med en helt fantastisk redning i overtiden, da Demba-Nyrén flugtede fra nært hold. Utroligt.

Et kvarter tidligere havde Roy Carroll ligeledes revancheret sig - for den tunnel, Johansson udsatte ham for - da han for anden gang i kampen kom helt op under overliggeren og vippede en afslutning over. Denne gang et kanonskud fra Johansson.

1 af 2 Lars Olsen og Viggo Jensen kunne glæde sig over stærkt OB-spil i især 1. halvleg. Resultatet vil de sikkert være skuffede over. (Foto: Anders Brohus)
2 af 2 Andreas Johansson reddede point til AaB. (Foto: Andres Brohus)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere