Tidligere United-målmand klar i OB

Roy Carroll er klar til at passe målet allerede i aften mod FC Midtjylland

Muligvis er han på banen allerede om en halv time, målmanden Roy Carroll, der i dag har skrevet kontrakt med OB (Foto: Getty Images)
Muligvis er han på banen allerede om en halv time, målmanden Roy Carroll, der i dag har skrevet kontrakt med OB (Foto: Getty Images)

Først kom Mads Timm, siden Eric Djemba-Djemba og nu er en tredje tidligere Manchester United-spiller klar til at tage OB-trøjen på.

Denne gang er det den nordirske målmand Roy Carroll, der tidligere i dag skrev under på en tre-årig kontrakt med den fynske klub, bekræfter OB i en pressemeddelelse.

Den 31-årige målmand nåede i perioden 2001-2005 at spille 49 ligakampe for de nuværende engelske mestre, men har siden været i West Ham, Glasgow Rangers og Derby Country, hvor han ikke længere var i managerens fremtidsplaner, og derfor kunne skifte ganske gratis til Odense.

Carroll, der har 19 landskampe i bagagen, kan få sin superligadebut allerede i aften, hvor OBs normale førstemålmand, Anders Lindegaard og andetvalget Emil Ousager begge er ude med skader.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen