OB: Udelukket at Troels bliver manager

OB står uden sportsdirektør efter Poul Hansens stop, og jagten på en afløser er i gang. En managerløsning er udelukket

Bech får ikke flere administrative opgaver (Foto: Lars Poulsen)
Bech får ikke flere administrative opgaver (Foto: Lars Poulsen)

Poul Hansen stoppede som sportsdirektør i OB lige inden årsskiftet, og dermed blev ledelsen tvunget ud i en ny jagt på en ansvarlig for den sportslige afdeling i klubben.

I denne periode intensiveres ledelsens søgen efter den rette kandidat.

- Arbejdet er i gang. Det er jo forholdsvis nyt. Poul stoppede omkring årsskiftet, og så kom transfervinduet jo, så selve analysearbejdet og profiludviklingen er vi nødt til at bruge noget tid på nu. Så den proces er kørende. Det gælder om at være nøjsom og akkurate for at finde den bedst mulige mand for OB, siger OBs administrerende direktør Thomas Christensen til tipsbladet.dk.

Klubben har ikke super travlt med at finde Poul Hansens efterfølger. Indtil nu har ledelsen og træner Troels Bech delt flere administrative opgaver mellem hinanden.

Se mere:

Se også: Poul Hansen stopper i OB

- Vi arbejder på at finde profilen, og det skal tage noget tid. Vi er foreløbigt godt dækket ind med den fordeling vi har nu, og vi er kommet igennem transfervinduet. Men vi melder noget ud, når vi har noget, siger Thomas Christensen.

Netop løsningen med at smide en del af det administrative arbejde på træner Troels Bechs skrivebord, kan ikke blive en permanent ordning, understreger direktøren.

- Det bliver ikke en løsning med Troels Bech i en managerrolle. Det er udelukket, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere