OB-forsvarer brækkede benet

Tore Reginiussen er formentlig færdig for resten af sæsonen efter at have brækket lægbenet mod FC Midtjylland

Tore Reginiussen er ude resten af sæsonen efter han brækkede lægbenet i kampen mod FC Midtjylland. (Foto: Claus Bonnerup)
Tore Reginiussen er ude resten af sæsonen efter han brækkede lægbenet i kampen mod FC Midtjylland. (Foto: Claus Bonnerup)

OB's hårdt pressede superligahold bliver svækket i resten af denne sæson, hvor den norske midterforsvarer Tore Reginiussen formentlig må se holdets kampe fra tribunen.

Reginiussen har brækket lægbenet, skriver OB's hjemmeside, og dermed holdt de første, dystre prognoser stik, efter at nordmanden måtte lade sig skifte ud i slutfasen af kampen mod FC Midtjylland i lørdags.

Bruddet er ikke kompliceret, og benet skal ikke i gips, men lægerne vurderer alligevel, at skaden vil koste midterforsvareren en måneds tid på sidelinjen.

Dermed er det stærkt tvivlsomt, om han kommer til at optræde mere for det fynske hold i denne sæson, der slutter den 23. maj.

Tore Reginiussen kom til OB før denne sæson fra Tromsø, hvortil har var udlejet fra tyske Schalke 04. Han har spillet 21 superligakampe og scoret to mål.

I hans fravær kan OB i stedet ty til en forsvarsduo bestående af erfarne Anders Møller Christensen og unge Daniel Høegh, som har fået ganske meget spilletid i foråret.

Også U-19-landsholdsspilleren Kasper Larsen kan komme i spil til det fynske midterforsvar. OB møder på mandag AGF hjemme på Tre-For Park i Odense.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere