OB-erkendelse: Vi er i alvorlig nedrykningsfare

Espen Ruud er alvorligt nervøs, og nu har OB nye spillere på skadeslisten

OB er i alvorlig fare. (Foto: Claus Bonnerup)
OB er i alvorlig fare. (Foto: Claus Bonnerup)

HERNING (ekstrabladet.dk): Espen Ruud var i dén grad på vej ud!

Nordmanden satsede fuldstændig balstyrisk og hæmningsløst i tacklingen af Izunna og ryddede nigerianeren væk fra græstæppet. Det kunne legende let have kostet et rødt kort, men Espen Ruud havde vel det held, at Jakob Poulsen sekunder senere scorede på den chance, Jude Nworuh serverede på det midtjyske sølvfad.

Espen Ruud blev oven i købet skadet i situationen:

- Jeg rammer rent faktisk bolden, men ikke nok. Til gengæld får jeg en lille skade i foden, siger en trist nordmand og erkender, at han aldrig skulle have satset så hårdt på at bremse den midtjyske kontra.

- Nej, i bakspejlet er det jo altid nemt at se, man skulle have gjort noget andet. Jeg skulle selvfølgelig have styrtet hjem i eget forsvar. Men fejlen er ikke min alene, vi begår en lille kæderække af fejl fremme. Vi spiller bestemt ikke klogt. Men naturligvis tager jeg målet på min kappe, siger Espen Ruud.

Tore Reginiussen måtte støttes ud af banen efter en sen aktion i det midtjyske felt. Nordmanden blev sparket på sin ene akillessene og ligner en mand, der i hvert fald ikke vil være i stand til at stille til kamp de næste par dage.

- Tore skal jo have straffe i den situation, og det røde kort til Kalilou Traoré er helt hen i vejret. Jeg sidder på bænken 10 meter væk og kan uden problemer se, at der ingen kontakt er overhovedet, siger Espen Ruud, der ikke lægger skjul på, at OB er i overhængende nedrykningsfare.

- Det sagde jeg inden kampen, og risikoen er bestemt ikke blevet mindre efter dette opgør, siger nordmanden.

Hans Henrik Andreasen præsenterede en stærkt haltende gangart og solid forbinding med is under venstre knæ.

- Jeg har haft problemer med læggen den seneste uge, og det brød helt op i dag. Jeg ved ikke, om der er tale om en forstrækning eller overanstrengelse, men godt er det ikke, siger midtbanespilleren inden turen hjem til det fynske lazaret.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere