Fra blodbad i Egypten til idyl i Ådalen

OB tester i øjeblikket den afrikanske angriber Abdoulaye Cissé

Forfærdelige scener rystede den internationale fodbold-verden i starten af månede (Arkivfoto: AP)
Forfærdelige scener rystede den internationale fodbold-verden i starten af månede (Arkivfoto: AP)

Han var med i den skandaløse fodboldkamp mellem Al Masry og og Al Ahly, hvor hjemmeholdets tilskuere stormede på banen efter Al Masrys overraskende 3-1-sejr.

De vanvittige tilskuere jagtede Al Ahlys spillere og ledere efter kampen, og der brød slagsmål ud mellem de to klubbers fans.

Mindst 74 dræbt efter fodboldkamp

Mindst 74 mennesker blev dræbt i den frygtelige tragedie i forbindelse med fodboldkampen, hvor folk døde i slagsmål eller efter at være blevet trampet ihjel.

Episoden er sidenhen

'Den største katastrofe i fodboldhistorien'

En af de spillere, der oplevede de forfærdelige begivenheder i Egypten, befinder sig netop nu i Ådalen på Fyn, hvor han træner med Superligaklubben ugen ud.

Angriberen Abdoulaye Cissé var øjenvidne til tragedien, men har nu god mulighed for at få de forfærdelig episoder på afstand, når Egypten er skiftet ud med Odense.

Zidan i chok efter egyptisk voldsorgie

Selvom resultatet af den egyptiske skandale-kamp er gledet i baggrunden, så kom Abdoulaye Cissé faktisk på tavlen med sin scoring, der cementerede Al Masrys 3-1-sejr

Den 28-årige Cissé er oprindeligt fra Elfenbenskysten, men er siden blevet naturaliseret, så han kan spille landskampe for Burkina Faso.