'Jeg er ikke en nikkedukke'

OB's nye sportsdirektør lader sig diktere fra oven

Poul Hansen har det fulde ansvar i OB. (Foto: Erik Kragh)
Poul Hansen har det fulde ansvar i OB. (Foto: Erik Kragh)

Poul Hansen skal som sportsdirektør i OB referere til direktør Thomas Christensen. Men selvom det er manden, der havde ansvaret, før Poul Hansen tiltrådte, så slår Poul Hansen fast, hvem der bestemmer på det sportslige, og at han ikke er en nikkedukke for sin overordnede.

– Det er mig, der har ansvaret for alle de sportslige beslutninger, mig, der ansætter trænere og staben omkring holdet, og mig, der forhandler spillerkontrakter.

Chris Sørensen glæder sig over, at OB endelig har fået sig en sportschef. (Foto: Anders Brohus) OB OB-anfører: Det var på tide

– Jeg kender godt mine kompetencer, og jeg ved, hvad jeg kan operere inden for, og hvor jeg selv kan tage beslutningen.

– Selvfølgelig skal der altid afstemmes noget økonomi, men jeg har et budget at arbejde ud fra, og der er det er kun mig, der er inde over det, siger Poul Hansen.

Frie tøjler
Hans forgænger og nu overordnede, Thomas Christensen, lover sin nye sportsdirektør frie tøjler.

– Det er jo sådan i alle virksomheder og alle fodboldklubber hele verden rundt, at der får man et budget, og hvis man holder sig inden for det, så ligger alt sportsligt hos sportsdirektøren. Men ligger man ud over budgettet, så er der en øvre leder, og det er i dette her tilfælde mig.

Spillerne i OB-truppen spiller ikke for hinanden, og nogle ligner nogen, som gerne vil væk, siger den nye sportsdirektør, Poul Hansen. (Foto: Lars Poulsen) OB Poul Hansen: OB-spillerne mangler sult og klasse

– Men inden for budgettet har Poul Hansen frie tøjler til at lede det sportslige. Det blander jeg mig ikke i, siger OB-direktør Thomas Christensen.