Annonce:
Annonce:

OB's Roy: Jeg skal  ingen steder

Afvisning: OB’s målmand kender intet til Ipswich-rygtet, garanterer han og roser Randers: Vi var faktisk heldige!

Den historie har ikke noget på sig, siger Roy Carroll om rygterne om at han vil skifte OB ud med Ipwich (Foto: Ole Frederiksen)
Den historie har ikke noget på sig, siger Roy Carroll om rygterne om at han vil skifte OB ud med Ipwich (Foto: Ole Frederiksen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB
Rygterne siger Ipswich – men Roy Carroll garanterer, at han intet kender til den historie.

– Intet. Absolut intet! Den historie er sikkert en meget god grund til ikke at vende hjem til England lige nu. Pressen har altid ekstra travlt på denne årstid, du ved, siger han, griner skævt og foreslår:

– Hvis jeg skal væk fra Odense, må det være til Real Madrid. Men jeg er nok lidt sent på den, tror du ikke.

Nordireren anerkender, at der kunne være ting og sager i gang i et meget åbent transfervindue.

– Men jeg ville høre om det, og der er intet kommet til mig. Jeg har tænkt mig at gøre, som jeg gør hver eneste dag: Koncentrere mig om at arbejde for denne klub og skaffe alle de point, vi kan få, siger Roy Carroll, der ellers er i alt andet end jubelhumør.

Vi var heldige
Unge Mikkel Cramers udligning i sidste minut koster OB sejren på en aften, hvor der ellers er meget, der fungerer – undtagen at score mål.

– Jeg synes, vi må være ærlige at sige, at vi er heldige med at få uafgjort. Et point må være godt for os, når de rammer stængerne tre eller fire gange i løbet af kampen. På et eller andet tidspunkt skulle bolden jo tage vejen ind i nettet, beklager Roy Carroll, der pådrog sig en irritationsadvarsel for at sparke bolden i kredsløb omkring Saturn.

– Jeg råber også til markspillerne nogle gange i løbet af kampen. Det er ikke ensbetydende med, at jeg er utilfreds – det er bare min stil at kommunikere, så det kan høres.

De gjorde det svært
– Faktisk synes jeg, vore to midtstoppere gør et fantastisk arbejde mod et hold, der virkelig har formået at udnytte turen fra foråret. Randers gør det godt, spiller godt og gjorde det svært for os, siger målmanden.

– Men det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at jeg ikke står her og ærgrer mig helt vildt. Når man fører 1-0 til sidste minut, er det fuldstændig ligegyldigt, hvor mange stolpeskud modstanderen har haft. Så skal man bare køre sejren hjem. Det gør vi ikke – og så er dagen selvfølgelig ikke særlig vellykket, erkender han.

– Der er ikke så meget andet at gøre end at vende tilbage til træningsbanen tirsdag og forberede os på en svær kamp torsdag i Europa League. Det er store kampe for os, og det er vigtigt at komme videre i den turnering, så vi må tømme hovederne og koncentrere os om opgaven, siger nordireren og kører hjemad.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: