Auri: Vi vil kæmpe i Odense

HB Køge-træneren mener, at holdet bliver 'bedre efter et nederlag'. - Vi kan godt spille lige op med dem, siger Auri Skabalius før aftenens udekamp mod topholdet OB

Auri Skabalius tror HB Køge har en chance mod OB i aften (Foto: Rene Schütza)
Auri Skabalius tror HB Køge har en chance mod OB i aften (Foto: Rene Schütza)

- Stemningen er fin. Alle var selvfølgelig kede af det efter kampen mod FC Nordsjælland og dagen efter, men siden har der været godt humør. Sådan er det med det her hold - hver gang efter, at vi har fået en på hovedet, så rejser vi os op og bliver endnu bedre i den næste kamp, siger Auri Skarbalius til Dagbladet.

Han tror på, at holdet har en chance, uanset at OB ikke har tabt på hjemmebane i denne sæson.

- Vi kommer til Odense og vil kæmpe, og faktisk så ser jeg det vel som en god kamp at prøve kræfter med efter skuffelsen mod FC Nordsjælland. Vi er ikke blinde for, at vi var rigtig godt med, da vi mødte OB hjemme, og hvis vi kunne spille op med dem den dag, så kan vi vel gøre det igen. Også selvom de jo nok har lært noget af den kamp også, siger Auri Skabalius til avise..

Auri tillægger i øvrigt ikke betydningen af forskellen på fuldtids- og deltidsfodbold den store betydning, selvom kampen spilles på en hverdagsaften.

- Der er da nok nogle, der kommer lige fra arbejde, inden vi tager afsted. Men vi har nu en gang de betingelser vi har - og det kan hverken spillerne eller jeg ændre på. Det skal i hvert fald ikke være nogen undskyldning, hvis vi taber, at det nok var fordi, vi var trætte, fordi det var en mandag aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere