OB-angriber bliver belgier

OB's guldfugl: Peter Utaka får belgisk pas - og bliver derved også nemmere at sælge for OB

Peter Utaka er delt topscorer i Superligaen med 11 scoringer - det samme som Brøndbys Morten Duncan Rasmussen. (Foto: Lars Poulsen)
Peter Utaka er delt topscorer i Superligaen med 11 scoringer - det samme som Brøndbys Morten Duncan Rasmussen. (Foto: Lars Poulsen)

Han er i forvejen en formue værd for OB, idet han med 11 mål i Superligaen i denne sæsons 14 kampe om nogen er manden bag OB's førsteplads. Men angriberen Peter Utaka kan blive endnu mere værd.

Ifølge dagens udgave af B.T. modtager nigerianeren i løbet af seks uger sit belgiske pas, og dermed kan han blive nemmere at sælge til europæiske klubber, idet han dermed får status af EU-borger.

- Peter bliver belgisk statsborger inden for den næste måned eller seks uger. Det åbner op for, at han kan blive solgt allerede til januar, hvis OB ønsker det. Det kan meget vel ske allerede der eller senest til sommer. Interessen er virkelig stor for ham, siger Peter Utakas tyske agent Sascha Günter til B.T, der spekulerer i en pris på nærmere 40 end 30 mio. kr.

- Der er en bred interesse for Peter fra den sjove ende af tabellen i både England og Tyskland minus de absolutte tophold, og dem der helt indlysende ikke har behov for en ny angriber, siger agenten til B.T.

OB har set sig lun på et lejemål af klubbens tidligere topscorer Djiby Fall, og det kan hænge sammen med, at man vil gardere sig, hvis der kommer et tilbud på Utaka, klubben ikke kan sige nej til.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere