OB-fans splittede om voldssigtet målmand

Sagen om Arek Onyszko, der er sigtet for at have banket sin ekskone, splitter OB's fans

Arek Onyszko - hans voldssag splitter OB's fans. (Foto: Andreas Szlavik)
Arek Onyszko - hans voldssag splitter OB's fans. (Foto: Andreas Szlavik)

OB's fans er splittede i sagen om klubbens polske målmand Arek Onyszko, der i går blev sigtet for at have slået sin ekskone og truet med at slå hende ihjel.

Onyszko blev anholdt kort efter nederlaget til FC København i Parken i søndags, og i går blev han fremstillet i grundlovsforhør med krav om fængsling. Dommeren besluttede dog at løslade ham.

OB's ledelse har sendt målmanden på en uges ferie, men derefter indgår han som normalt i truppen.

OB Onlines debatforum er der over 300 indlæg om polakken, men som OB's sportsdirektør Kim Brink vil de fleste fans ikke forholde sig til deres målmands skæbne, før der er faldet dom i sagen. Men selv hvis Arek Onyszko findes skyldig, er fansene uenige om hans fremtid i OB.

Fyr ham!
'Hvis han kendes skyldig, vil OB nærmest været tvunget til at fyre ham... Man kan ikke ride rundt på den høje moralske hest den ene dag (David Nielsen), og så springe af den, fordi det er en fast starter, i stedet for en reserve...', skriver MaxHH.

Tonkov er enig:

'Hvis der på nogen måede er hold i disse anklager og han dømmes skyldig, er der kun en ting at gøre, og det er at fyre ham på stedet'

'Giver dig helt ret. Bliver han dømt for at have gennembanket sin kone, skal han selvfølgelig ikke spille i den stribede trøje,' skriver SDJ, men brugeren understreger, at man må vente på dommen, og at sagen nok ikke er så stor, som den bliver gjort til.

'Giv ham en chance'
Andre brugere mener, at OB skal holde på Arek Onyszko, selv hvis han dømmes skyldig i vold og trusler:

'OB skal vel også agere rollemodel i den her sag... Skal de slå hånden af en såret mand, og dermed holde deres hænder rene. Eller skal de uanset dommen, hjælpe et menneske ud af en personlig krise', spørger en bruger retorisk.

Brugeren Trofast er enig:

'Jeg kan bare ikke se, hvorfor han skal have en dobbelt straf... Et forbillede kan også være ne person, der vil stå frem, og indrømme han har fejlet'.

Hvad mener du, OB skal gøre i sagen? Skriv din mening herunder