David N.: Sindssygt motiveret

David Nielsen er sat til salg i OB men fortsætter meget gerne i en anden superligaklub - hvis ellers der er nogen, der vil købe ham

David Nielsen optrådte senest for Strømsgodset i Norge. Måske bliver Superligaen næste stop. (Foto: Bjørn Delebekk, VG)
David Nielsen optrådte senest for Strømsgodset i Norge. Måske bliver Superligaen næste stop. (Foto: Bjørn Delebekk, VG)

Broerne er brændt i FCK, AaB og FC Midtjylland. Og det er tvivlsomt om Brøndby og den kommende AGF-træner Erik Rasmussen vil have noget med ham at gøre.

Alligevel ser den skandaleombruste fodboldspiller David 'Sorte Svin' Nielsen lyst på tilværelsen efter OB har sat ham til salg.

- Jeg vil se på, hvad der er af muligheder. Jeg troede egentlig ikke, at jeg ville have lyst til at spille i Superligaen igen, efter jeg havde skrevet den bog, men jeg er sindssygt motiveret for at spille i Superligaen, siger Nielsen til Ekstra Bladet søndag.

Kun klubber fra nederste halvdel ville kunne tænkes at forhøre sig om David Nielsen, og også her er det svært finde på en aftager på OB’s udsalgsvare.

- Derfor holder jeg også alle muligheder åbne, siger David Nielsen, der har en norsk agent tilknyttet, og trods ønsket om Superligaen meget vel kunne fortsætte karrieren i Tippeligaen, hvor hans hjerte banker for Start Kristiansand.

LÆS HELE INTERVIEWET MED DAVID NIELSEN I DAGENS UDGAVE AF EKSTRA BLADET.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere