Annonce:
Annonce:

Bolværket bristede for Vejle

Jimmy Nielsen spillede en kanon-kamp for Vejle, men han kunne ikke forhindre OB i at vinde 2-0

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

Et hovedstød i det lange hjørne og et langskud med fart på var mere end Vejle-keeper Jimmy Nielsen kunne klare i søndagens tidlige superligakamp mellem OB og oprykkerne på Fionia Park i Odense.

Nielsen var ellers sit holdt absolut bedste mand med fire-fem klasseredninger i kampen, der som ventet foregik på OB-præmisser.

Det var en såkaldt fysisk affære, hvor begge mandskaber gik til stålet fra kampens start. Spillet var i perioder godt, men nogen flot kamp var der ikke tale om.

OB sad på første halvleg. Jimmy Nielsen viste tidligt i kampen, at han ikke havde tænkt sig at hente nogen bold ud af netmaskerne denne søndag.

Johan Absalonsens afslutning fra tæt hold blev aldeles fremragende pareret af den tidligere AaB-målmand, der kort efter snuppede Baye Djiby Falls afslutning.

Annonce:

Herefter fik Vejle lidt bedre fat og havde et par gode kontraløb. Men det var OB's halvleg, og fynboerne burde have scoret minimum én gang.

Fortjent sejr
Efter pausen fik Vejle bedre fat, men Ove Christensens mandskab måtte flere gange - igen - krydse fingre for Jimmy Nielsen, der agerede levende plankeværk.

Som halvlegen skred frem blev oprykkerne igen presset længere og længere ned mod egen mållinie, og efter 78 minutter gik den altså ikke længere. Et indlæg fra Jonas Troest blev af Hans Henrik Andreasen dirigeret over i det lange hjørne - væk fra Jimmy Nielsen - til fortjent føring.

Vejle formåede at presse spillet længere frem mod slutningen og Thomas Røll sendte blandt andet en afslutning mod mål, efter Arek Onyszko havde klumret bolden ud til ham. Den afslutning blev dog reddet på målstregen.

I stedet for udligning lukkede Johan Absalonsen så festen med et mål, der nok vil give Jimmy Nielsen og resten af Vejle-lejren kedelige flashbacks fra mandagens kamp i Herning.

Annonce:

Dengang var det Jonas Borring, søndag var det Absalonsen, der med det kolde højreben bankede til bolden langt udefra og passerede Vejle-keeperen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: