Djiby Fall står højt på Ajax’ liste

OB's Djiby Fall er en ombejlet herre i de europæiske klubber. Ajax er blandt bejlerne til den målfarlige senegaleser, der koster 50 millioner

Djiby Fall kan afløse Klaas-Jan Huntelaar i Ajax. (Foto: Ole Fredriksen)
Djiby Fall kan afløse Klaas-Jan Huntelaar i Ajax. (Foto: Ole Fredriksen)

I den hollandske storklub, Ajax Amsterdam, råder de over en af Europas giftigste angribere.

Navnet er Klaas-Jan Huntelaar.

Et navn, som de kender særdeles godt i de største italienske, spanske og engelske klubber. Og et navn, som bliver nævnt hver eneste gang, disse klubber skal ruste op på angrebsfronten.

Senest på sidstedagen af transfervinduets åbningstid i august, hvor Manchester Citys oliemilliardærer lagde et bud på svimlende 35 millioner euro –  260 millioner kroner –  for den hollandske bomber.

Ajax takkede nej. De havde ingen afløsere klar så tæt på deadline.

Men det har de nu. Og blandt dem er Djiby Fall.

– Klubben vil gerne være velforberedt, så de ved, hvor de skal henvende sig, hvis Huntelaar bliver solgt i det ny transfervindue i januar, siger storklubbens skandinaviske scout John Steen Olsen til Ekstra Bladet.

Pengene intet problem
Han bekræfter over for Ekstra Bladet, at OB-profilen står højt på Ajax’ liste.

– Jeg har set ham et par gange og rapporterer direkte til Danny Blind (Ajax-direktør, red.). Jeg har fortalt, at Djiby er en meget interessant spiller.

– Vil en prislap på 50 millioner kroner virke afskrækkende?

– Hvis Ajax synes, at han er den rigtige, så lægger de også mange penge. Du skal huske på, at de i sin tid lagde 82 svenske millioner for Zlatan Ibrahimovic, griner John Steen Nielsen.

Ajax-scouten indtog en vigtig rolle, da OB-talentet Christian Eriksen for en måneds tid siden blev handlet mellem de to klubber.

Og det gode indbyrdes forhold mellem klubberne kan meget vel få endnu en optur, hvis Ajax får Fall, og OB deres 50 millioner kroner.

Læs mere om Djiby Falls mange bejlere i Ekstra Bladet fredag...