Annonce:
Annonce:

OB straffede Esbjerg

Esbjerg fik lørdag tildelt sæsonens mærkeligste straffespark i kampen mod OB, men lige lidt hjalp det: Topholdet straffede det ellers velspillende bundhold

Djiby Fall fik ikke så meget ud af det på Blue Water Arena. Men OB har flere strenge at spille på. (Foto: Andreas Szlavik)
Djiby Fall fik ikke så meget ud af det på Blue Water Arena. Men OB har flere strenge at spille på. (Foto: Andreas Szlavik)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB

Superligaens førerhold OB var i total kontrol og førte 2-0 i Esbjerg, da sæsonens mærkeligste straffespark blev dømt.

Esbjerg-angriberen Jesper Lange jagtede en bold ind i OB-feltet, men han nåede ikke frem til den, før Arek Onyszko kunne samle den op.

OB-keeperen skulle netop til at ingangsætte et modangreb, da dommer Michael Johansen dømte straffespark!

Jesper Lange var nemlig fortsat forbi OB-keeperen i fysisk infight med OB's Jonas Troest. Forsvareren syntes tilsyneladende, at Lange var gået for hårdt ind i nærkampen, og holdt kortvarigt fast i Esbjerg-angriberen for at irettesætte denne. Alt dette, mens en intetanende Arek Onyszko skulle til at igangsætte spillet.

Annonce:

Dommer Johansen dømte derefter straffe for Troests greb om Lange, et straffespark, som Jesper Jørgensen reducerede til 2-1 på. Mere fik Esbjerg dog ikke ud af det i en kamp, hvor de som sædvanlig havde spillet pæn fodbold men ikke fået noget ud af det.

Kunne ikke presse OB til sidst
Esbjerg var kommet rigtig godt ud af startblokkene og havde lagt OB'erne under et vist pres i 1. halvleg, uden at vestjyderne dog tilspillede sig de helt store muligheder.

Det gjorde OB dog cirka to gange, og to gange scorede fynboerne. Så syntes den kamp afgjort allerede i 1. halvleg. Selvom Esbjerg havde spillet godt. Meget betegnende for vestjydernes sæson.

Først var det OB's hårdt arbejdende midtbanespiller Hans Henrik Andreasen, som omkring den halve time viste sin fine placeringsevne og inde foran mål fik sidste fod på et fornemt oplæg fra Johan Absalonsen på venstre kanten.

Syv minutter senere blev det så 2-0 på (endnu) en OB-specialitet, da Espen Ruud kom højst til et hjørnespark, som var lagt helt ind under mål, og med hovedet fik dirigeret bolden i mål.

Annonce:

Inden tydede i 2. halvleg på, at Esbjerg skulle komme tilbage i kampen. Og egentlig kom de aldrig tilbage i kampen, til trods for Jesper Jørgensens reducering på straffe med et kvarter igen.

Esbjergenserne slog hjørnespark ind i OB's felt og prøvede at lægge et pres. Rent fysisk syntes de dog ude af stand til at at lægge et tilstrækkeligt tryk i feltet, og derfor måtte de igen gå fra banen som tabere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: