Troest vil have dommer-undskyldning

- Dommerne er ret uheldige for tiden, sagde OB's Jonas Troest og kaldte dommer Michael Johansens straffesparksdom i kampen mod Esbjerg for 'dybt pinlig'

Jonas Troest vil gerne have en undskyldning. (Foto: Ole Frederiksen)
Jonas Troest vil gerne have en undskyldning. (Foto: Ole Frederiksen)

OB's Jonas Troest var mildest talt forbløffet over det straffespark, som dommer Michael Johansen valgte at dømme imod ham i kampen mod Esbjerg, og som Jesper Jørgensen scorede på.

Det fynske tophold vandt alligevel kampen med 2-1.

Men Troest vil alligevel gerne have en undskyldning for, at dommer Johansen dømte straffe for et ret udramatisk sammenstød mellem Troest og Jesper Lange, et sammenstød, som skete mens bolden lå i hænderne på OB-målmand Onyszko.

- Det er dybt pinligt, sagde Troest til TV3+ efter kampen.

- Jeg rammer ikke Lange, og jeg holder ham ikke. Han sagde bagefter til mig, at han skyldte mig en sodavand for det straffe.

- Men jeg vil ikke sige noget om dommeren. Jeg sagde heller ikke noget til ham, efter han havde dømt straffesparket. Vi så jo, hvad der skete i Brøndby (hvor Horsens-målmand Jochumsen blev udvist for brok, red).

- Men jeg håber da, at dommeren giver mig en undskyldning. Dommerne er ret uheldige for tiden. De gør det ellers generelt godt. Men situationen i dag var pinlig, sagde Troest.