Annonce:
Annonce:

OB kan miste forsvars-profil

I hårdknude: Anders Møller Christensen kan være tabt for OB, da forhandlingerne om en kontraktforlængelsen er brudt sammen

Anders Møller Christensen (th.) og OB er kommet skævt ind på hinanden i kontraktforhandlingerne. (Foto: Ole Frederiksen)
Anders Møller Christensen (th.) og OB er kommet skævt ind på hinanden i kontraktforhandlingerne. (Foto: Ole Frederiksen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg OB
Annonce:

OB gjorde et kup, da fynboerne i sommeren 2006 hentede midterforsvareren Anders Møller Christensen i Esbjerg. Den lyslokkede stopper kom til Ådalen på en fri transfer og har siden haft en væsentlig andel i fynboernes optur. Stærk, forudseende og god i det opbyggende spil.

Til sommer udløber hans kontrakt, og til den tid kan det meget vel være OB’s tur til at måtte afhænde Anders Møller Christensen transfer-frit.

– Vi har i en længere periode forhandlet med Kim Brink (OB-direktør, red.) om en forlængelse. Vi er blevet enige om en kontrakt til sommeren 2011, men det økonomiske skiller os ad, og derfor er der stilstand lige nu, siger forsvarsspillerens agent Jimmi Nagel Jacobsen til Ekstra Bladet.

Hans klient har spillet 88 kampe for ’de striwede’, og hans stabile præstationer er blevet bemærket af landstræner Morten Olsen, som i flere omgange har haft bud efter ham.

– Jeg vil meget gerne blive i OB, men det skal også hænge sammen for mig. Det er ingen hemmelighed, at jeg føler, at jeg har bidraget stort i over to år, siger Anders Møller Christensen til Ekstra Bladet.

Tæt på Tyskland
Hverken spiller eller agent vil ud med, hvor mange kroner og øre der skiller parterne. Men de erkender, at den manglende vilje fra OB-side til at påskønne stopperens indsats, kan få dem til at kigge sig om efter alternative klubber, når transfervinduet åbner i januar.

– Hvis der ikke findes en løsning inden nytår, jamen så kan jeg jo blive nødsaget til at undersøge markedet for, hvem der ellers kunne være interesseret, siger den 31-årige forsvarsspiller, der i sommer var millimeter fra at ryge på sin karrieresandet udlandseventyr.

Tyske Mainz trak sig i 11. time af transfervinduets åbningstid – angiveligt fordi de fandt prisen for den 31-årige landsholdsspiller for høj.

Til januar kan de og andre interesserede klubber måske få chancen igen, hvis ikke OB har villet ofre pengene til at sikre sig, at deres forsvarsstyrmand forbliver i Ådalen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: