OB-kant: Interesse fra Danmark og Norge

Christian Sørensen ser tilbage på en god tid i OB, selvom han har savnet spilletid. Nu glæder han sig til nye udfordringer

Christian Sørensen oplevede kun sjældent situationer som disse, hvor han jubler over scoring i OB-trøjen. (Foto: Martin Lehmann)
Christian Sørensen oplevede kun sjældent situationer som disse, hvor han jubler over scoring i OB-trøjen. (Foto: Martin Lehmann)

Torsdag aften blev han første målscorer for OB, da han scorede til 1-0 i det forsmædelige 2-6-nederlag til Esbjerg, men snart er den unge kantspiller Christian Sørensen færdig i den fynske klub.

OB har fredag meddelt, at man ikke forlænger kontrakten med Christian Sørensen, og derfor er spilleren nu fri til at finde en ny klub, når hans aftale udløber 30. juni.

Christian Sørensen er afklaret med situationen og glad for, at han nu kan finde en klub, hvor der er udsigt til mere spilletid.

- Vi havde en snak for et stykke tid siden. Vi ville gerne holde den åben så længe som muligt, men det ser ikke ud til, at jeg kan få så meget spilletid i OB i næste sæson, selvom jeg har fået meget ros og leveret en god indsats. Så vi er blevet enige om, at vi ikke forlænger, fortæller Christian Sørensen til tipsbladet.dk.

- Jeg er selvfølgelig ked af at skulle forlade OB, for jeg har været glad for at være her, og jeg har haft nogle fantastiske holdkammerater. Men jeg har det godt med at skulle af sted, for jeg glæder mig til at prøve noget nyt, hvor jeg kan være en større del af det. Så i dag er en god dag, og jeg synes, at jeg sluttede godt af med et mål i går, tilføjer han.

Se også: Esbjerg knuste OB i målorgie

Christian Sørensen kan se tilbage på en turbulent tid i OB, hvor han har været meget ude af holdet – dels på grund af et brækket ben, han pådrog sig i begyndelsen af sæsonen.

- Jeg har været igennem et helvede. Jeg var ved at komme ind omkring holdet, da jeg brækkede benet, og så har jeg ikke spillet ret meget. Jeg er blevet sorteret fra, men jeg har forsøgt at holde det ude og præstere alligevel. Jeg har trænet godt og gjort det godt for reserveholdet, og så var det en fin kulmination med at score i går, siger Christian Sørensen.

Se også: Troels Bech: Selvfølgelig er jeg til debat

Han ser alligevel tilbage en god tid i OB.

- Personligt har det været en stor oplevelse at være i klubben. Det har været fantastisk. Men fodboldmæssigt ville jeg gerne have haft flere kampe. OB har et set up som en topklub, og jeg har haft nogle gode oplevleser. Jeg er kommet ind omkring U/21-landsholdet og også været med til spændende kampe med OB.

- Jeg ville gerne have haft mere spilletid, og det er ærgerligt, at jeg ikke kan fortsætte her, men jeg har overhovedet ikke nogen bad feelings. Det har været en god tid, og jeg vil stadig komme på besøg og hilse på. Jeg har et godt forhold til hele klubben, og jeg kan godt lide personerne som Thomas Christensen, Troels Bech og Niels Thorborg. Det er bare ærgerligt for dem, at de ikke kan have glæde af mig frem over, siger Sørensen med et glimt i øjet.

Se også: 'Det værste kollaps i min tid som træner'

Spørgsmålet er så, hvor han fortsætter karrieren. Han har tidligere været til prøvetræning i norske klubber, men der er flere muligheder.

- Jeg har haft et møde med min agent, og der er god interesse fra flere steder. Jeg tror, at der kommer ind afklaring i den nærmeste fremtid, men nu skal vi lige have sæsonen overstået først. Der er interesse fra både Norge og Danmark, og der er også andre klubber, der kigger på mig. Men hvem der er tale om, kan jeg ikke sige endnu, men der kommer nok en afklaring inden der går ret lang tid, siger Christian Sørensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer