OB-træner: Skal have brikkerne sat på plads

OB-spillerne skal ifølge træner Troels Bech få styr på tingene oppe i hovedet over sommerpausen

Foto: Asbjørn Sand
Foto: Asbjørn Sand

OB spillede søndag 3-3 mod Silkeborg i sæsonens sidste kamp for fynboerne. Det blev derfor kun til en enkelt sejr i hele foråret for Troels Bechs tropper, der endte med at slutte på en skuffende 10. plads i Superligaen.

Ifølge Troels Bech har et af forårets store problemer været, at OB sjældent har formået at få kontrol over kampene, når spillet ikke har fungeret.

Se også: OB’s dyre dreng må hjem til Schweiz

- Der ligger mange brikker og roder rundt i hovedet, som vi skal have sat på plads igen. Der er ret kort vej fra kontrol til hektik, og det koster mål. Så der ligger en opgave for os der, siger Troels Bech, der også mener, at kontrol er vejen ud for de mange defensive problemer, OB har stået over for i foråret:

- Når man er i kontrol, så vælger man det, man nu ved, man skal gøre. Men lige nu kan alt ske, når vi skal forsvare, fordi vi hurtigt går fra kontrol til hektik, siger han.

Se også: Vanvids-afslutning i Odense

Troels Bech erkender samtidig, at OB har tænkt sig at være aktive i sommerens transfervindue.

- Lige nu er det ikke så meget antallet af spillere, men vi skal sørge for, at truppen passer sammen. Om det så skal gøres med to, tre eller fem ved jeg ikke, men et aktivt sommervindue skal vi have, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer