Toppel: - Det er mest synd for fansene

OB-målmanden indrømmer blankt, at han begik to kæmpe brølere mod FC Vestsjælland – ’og så er der sgu egentlig ikke mere at sige om det!’

Mads Toppel erkendte, at han begik to brølere, der kostede dyrt mod FC Vestsjælland. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)
Mads Toppel erkendte, at han begik to brølere, der kostede dyrt mod FC Vestsjælland. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)

- Jeg laver to fejl, og vi taber! Mere er der sgu egentlig ikke at sige til det.

Mads Toppel er bliktud og vvs’er og ikke manden, der ligefrem glæder sig til at holde lange foredrag. Til gengæld er OB-målmanden også et ærligt menneske uden hang til svinkeærinder og bortforklaringer.

Heller ikke efter søndagens 1-3 nederlag til FC Vestsjælland, hvor OB-keeperen var stærkt involveret i to scoringer.

- Jeg vil hverken bortforklare eller forklare. Du kan spørge, men jeg aner ikke, hvad der sker. Den første fejl - ved 2-0 - slår bolden helt vildt, men jeg skal jo skubbe den væk… Den sidste ved 3-0, jamen… Jeg aner ikke, hvad fanden, der sker. Det er som om, den forsvinder fra mig, jeg aner det ikke. Men jeg kan i hvert fald sige, at jeg spiller en dårlig kamp i dag - og vi taber 3-1.

Mads Toppel kunne ikke holde Michael Lumbs lumske skud efter en halv time og så helt skidt ud, da han tabte bolden over stregen ved 3-0.

- Jeg har spillet masser af gode kampe, så jeg skal jo ikke begynde at kravle ned i et musehul og tænke åh nej, vel. Jeg må skyde brystet frem og gå ud på træningsbanen igen. Jeg må videre. Jeg spiller en dårlig kamp i dag, og når en keeper gør det, så ender det som regel med, at holdet taber. Det gør vi også i dag, siger Mads Toppel og tilføjer:

- Jeg tror ikke, der kan siges mere om det.

Se også: Stakkels Toppel: Koster to mål for OB

Han ved udmærket, at Jesper Christiansen lurer ude i kulissen, men:

- Det tænker jeg ikke så meget over. Jeg tænker på mig selv – og jeg indrømmer blankt, jeg spillede en dårlig kamp i dag. Så kan man begynde at skrive alting for at skabe nogle negative vibrationer, men det er der jo ikke grund til. Det ville der være, hvis jeg havde spillet en stribe dårlige kampe – men det har jeg ikke. Ud over de to fejl spiller jeg egentlig okay og har god ro i mit spil.

Men han kan stadig næsten ikke fatte det!

- Jeg ved ikke, hvorfor det sker. Det er så mærkeligt. Jeg glæder mig til at se det sidste mål på tv, når jeg kommer hjem.

Det mener du ikke!

- Jo, det gør jeg. Jeg bliver nødt til at se tingene. Det er altid let, når man gør det godt – men jeg bliver også nødt til det, når jeg spiller skidt. Jeg skal hjem og lære af det. Jeg må tage det til mig.

- Da det sker, tænker jeg egentlig ikke så meget. Jeg er glad for den opbakning, vore fans giver os, men jeg er jo pisse-ærgerlig over at skuffe dem. Det er fand’me jo dem, der betaler i dyre domme for at komme ud at se os, og så spiller jeg så dårlig en kamp. Det er sgu mere det, jeg tænker på. Jeg er sgu ligeglad med jer journalister, det er fansene, jeg tænker på.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere