Bech: Toppel skal ikke frygte for sin plads

Trods to fatale målmandsdrop skal Mads Toppel ikke frygte, at OBs målmand i næste kamp hedder Jesper Christiansen

Mads Toppel bliver ikke sat af på grund af sin ringe præstation mod FC Vestsjælland. (Foto: Lars Poulsen)
Mads Toppel bliver ikke sat af på grund af sin ringe præstation mod FC Vestsjælland. (Foto: Lars Poulsen)

OB tabte søndag 3-1 på eget græs til FC Vestsjælland efter en kamp, hvor to fæle målmandsdrop af Mads Toppel blev udslagsgivende.

Men den unge OB-keeper skal ikke frygte for sin plads. Det fortalte Troels Bech efter kampen til Canal 8Sport.

- Der er plads til at lave fejl, når man som ham har haft så mange gode kampe og redninger. Han har ikke ret mange redninger i dag. Derfor skal man også være dér, når chancerne så er der. Man kan til en vis grænse sige, at han i nogle af tilfældene ikke havde forventet, der ville opstå en chance. Men han er da impliceret i noget af det.

- Men han skal ikke frygte for sin plads. Han skal træne og gøre sig umage, for konkurrencen er hård. Men jeg sætter holdet på baggrund af hans forventede næste præstation og ikke den seneste, sagde Troels Bech.

Se også: FCV-træner efter sejr: Vi var ikke specielt stærkeSe også: Toppel: - Det er mest synd for fansene

- På mange måder er det en lige kamp, men når vi laver så store fejl, som vi gør, så bliver det meget vanskeligt. Vi begynder for sent på bolden i forhold til vores modstander, og det koster, lyder det fra OB-træneren på klubbens hjemmeside.

- I pausen tror vi på, at vi kan komme tilbage, men det er klart, at det bliver sværere at bevare troen, når vi kommer et par minutter ind i anden halvleg.

- Set i bagklogskabens lys skulle Ari Skúlason nok have startet på midten, men vi forventede, at vi kom til at spille bolden op bagfra mange gange, og derfor ville vi gerne have Ari dernede. I øvrigt synes jeg, at Vadócz gjorde det udmærket i den times tid, han fik.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere