Stakkels Toppel: Koster to mål for OB

OB tabte 3-1 på hjemmebane til FC Vestsjælland og drøner i ekspres-tempo mod den absolutte bund i Superligaen

FC Vestsjælland-spillerne jubler over en scoring mod OB søndag. (Foto: Lars Poulsen)
FC Vestsjælland-spillerne jubler over en scoring mod OB søndag. (Foto: Lars Poulsen)

ODENSE (Ekstra Bladet): Stakkels Mads Toppel!

Nu havde blikkenslageren fra Næsby endelig sat sig endegyldigt på posten som stribet ledvogter i målet, og så kostede han to scoringer på en eftermiddag, da OB afslørede HVOR bundløst ringe, fynboerne kan spille på en dårlig dag.

Ove Pedersen og FC Vestsjælland kan til gengæld ånde en anelse lettere i den fortættede nedryknings-em i Superligaens bund, hvor Slagelse-gardisterne marcherede væk fra positionen som nummer næstsidst og forbi flere hold – deriblandt de bovlamme fynboer.

Lasse Nielsen bragte gæsterne i front, inden der var gået et kvarter. Darko Bodul havde to chancer for at cleare bolden langt ud af fynsk farezone, men kiksede totalt – specielt i anden omgang – og bolden endte hos FC Vestsjællands midtbanemotor, der ikke tænkte længe over sagerne og bankede gæsterne i front.

Derefter kom Mads Toppel i fokus. Først kunne han i det 29. minut ikke holde et lum(b)sk skud fra Michael Lumb – kuglen endte hos vandrepokalen Joel Tsibamba, og bum-bum: 2-0 til FC Vestsjælland.

Se også: Fakta: Ren OB-nedtur

OB’erne havde chancer i en første halvleg, der mest afslørede, at de stribede i den grad savnede folk som Martin Spelmann, Anders Møller Christensen m.fl.

Den fuldstændigt virkningsløse kroatisk-bosniske østriger Darko Bodul blev flået ud i det 37. minut og erstattet af Jeppe Hansen – uden vild effekt.

I starten af anden halvleg gik det helt galt for Mads Toppel, der fumlede Jean-Claude Bozga’s hovedstød efter hjørnespark ind og ned over egen mållinje, og så førte vestsjællænderne pludselig 3-0!

OB’erne, der blev piftet massivt til pause af deres egne fans, fik rejst sig en smule derefter, og Mustafa Abdellaoue kunne reducere til 1-3 – men tættere kom de aldrig trods et par hæderlige forsøg i slutfasen.

Og Mads Toppel må nok belave sig på, at bænken kalder næste gang – Jesper Christiansen har overhånden!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere