Lindegaard irriteret på TV2-journalist

United-målmanden Anders Lindegaard træner lige nu med i OB, og her har han allerede haft en kontrovers med en TV2-journalist

Lindegaard er ikke i OB for at genoptræne. (Foto: Mike Egerton)
Lindegaard er ikke i OB for at genoptræne. (Foto: Mike Egerton)

Anders Lindegaard har de seneste dage trænet med i OB, og det har fået jungletrommerne til at buldre. For kunne det betyde, at Lindegaard er på vej væk fra Manchester United?

Se også: Lindegaard om skræk-uheld: Han vendte det hvide ud af øjnene

United-målmanden fortalte onsdag baggrunden for, at han træner med i OB til TV2.dk

- Jeg er i Danmark for at genoptræne, og har fået lov til at træne med sammen med OB. Det er jeg glad for, siger Anders Lindegaard.

Men Lindegaard føler sig fejlciteret af TV2, for hans besøg i OB har ikke noget at gøre med genoptræning.

- Jeg er i Odense for at se en dygtig kiropraktor, der kender min historik, og hjælper mig med generel sundhed i min krop. Jeg er hverken skadet eller i genoptræning og sætter stor pris på, at OB er så venlige at lade mig træne med deres målmandstræner, så jeg kan holde mig skarp og i træning på mine fridage, skriver han på Facebook.

Se også: Lindegaard endelig med hos United

Derfor er han irriteret over TV2's behandling.

- Når jeg samtidig lige så pænt siger til en TV2-journalist, at jeg er i Danmark for at træne og blive tilset af en behandler og ikke for at give interviews, hvilket vedkommende venligt synes er helt fair, er det ærlig talt lidt irriterende at blive citeret for at sige noget man ikke har sagt. Genoptræning er noget man gør efter en skade og da jeg ikke har haft en skade er jeg i sagens natur ikke i genoptræning, uddyber han på Facebook.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere